Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jali ova u crvenom izmedju dvojice Predsjednika prevodi???
Ne znam je li samo slučaj kod mene, ali kada god vidim ovog Izetbegovića, pa i na slici dobijem nagon za povraćanje
oce oce posebno Pusicka preko Kurca do Doris Pak grupnjak do yaya
Bas ste mi se sastavili... Dva BiH prevaranta u borbi za "BIH"... Kako ironicno!!!
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA!!!! JEDINO TAKO CE NAS CIJENITI. GRADIMO NASE FABRIKE.
Bakire nemoj svega ti ti pregovarat evo dokle nas je dvela politika tvoje stranke i tvoga babe..
Susret koji nazalost nije donjeo niti spomen na temu nacionalizma koji razdire ovu zemlju u svim segmentima. Sta ce oni lobirat za nas kad smo telad koja ne moze kafe popit sa komsijom koji mu zivi 11 metara od njega, a ne da nas neko primi u EU. Drzi se ti unutrasnjih odnosa Baka, kani se Josipovica i "K"rvata.
Na sta ce ovo ispast kad Izetbegovic posluje.. Mogu mislit tek smo se sad udaljili od tzv. Eu .. Nemoj ti Bakire majke ti..
Hajde Josipovicu,ne lazi,vrlo dobro znas da nas Evropa smatra divljim africkim plemenima,kada mozemo sebi dozvoliti da na politickoj sceni u Bih egzistiraju neandertalci kakvi su Tihic,Izetbegovic,Senad Sepic,haha,Fahro,i ostali cobani.Sta tek misle o narodu koji moze da glasa za takav sljam.
Pa nije Lagumdzija vezao zastave sa SDSom i HDZom da se skinu Komunisti sa vlasti 91 i da se napravi krvavi rat u kojem su izginule 100ine hiljada ljudi,pa da nas je nakon tog rata pljackao 20 godina sto su radili nacional kriminalci.NAjvece 2 grobarske stranke u Bih su SDA i S za bih(i SBB,Sve stranke nastale iz SDA),Silajdzic je rusenjem aprilskog paketa napravio presedan koji nas je vratio 30 godina unazad,tako sto je to prvi put da je "Bosnjacka " strana odbila prijedlog medjunarodne zajednice koji je bio dobar za Bih,do tada su sve odbijale srpkse stranke,pa su tada u Briselu i Washingtonu rekli "eto vas tamo,izgleda da ste svi isti,da se borite za svoje uske kriminalne ciljeve,ni jednim,ni drugim ni trecim nije stalo do Bih"Koliko se sjecam LAgumdzija se tada borio da se pristane na APrislki PAket i da drzava konacno krene naprijed.Silajdzicu je blokada Paketa bia odskocna daska za prljavu predizbornu kapmanju i obecanje o 100% Bih,a dobili smo samo nastavak pljacke drzave.
Isto kao sto se sada vidjelo ko odboija da glasa za zakon o odizimanju nelegalno stecene imovine,a ko ga predlaze,sto je samo jedan od pocetaka stvaranja Pravne drzave,pa je ,malo neozbilujno i neljudski reci da je Lagumdzija i za sta kriv,osim za to sto smeta nacional kriminalcima da svoje dugogodisnje kriminalne prljave ambicije do kraja sprovedu u djelo,unistili su sve,ostalo je jios malo.SA njima pod ruku moze Komisc koji nije krao(nije SDP dao da se krade),ali sa onakvov uvrjedljivom inteligencijom samo naivne ljudi u Bih moze da kosta nove 4 godine mraka.Vec je poceo da stvara koalicije u Kantonu sa kriminalnom SDa,Bkir mu posto glavni haver itd.
Na hajr na dobro kada ovaj Izetbegovic sklapa suradnje.
..beskicmenjak otisao na noge Josipovicu u Mostar...pih bem ti lidera kome je ovaj lider tesku njemu!
wake up budalo...mostar je hrvatski...a ono malo mostara sto se zove dijelom bih mozes odmah iskrizati kako je nazadovao i jadan :/
jedino i pravo rijesenje. realno ne mozemo sami i moramo imati makar malo vijetra u ledja. mirna bosna miran region jbg
Bakir zna dobro za lobiranje, on to dobro radi ali za svoj dzep...
Bio bi dobar glumac :D
Bakire, skini naocale! Pogledaj ovaj napaceni narod u oci!
ima problema sa očima zbog operacije kakav god da je nije lijepo se rugati tuđoj nevolji
ima i ivo naočale ali nisam još vidio da se i jedan hrvat izrugiva sa tim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)