Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja idiotskih komentara u p.m.. lijepu!!
Koji debili u pi.ku lijepu materinu sa još debilnijim komentarima! Pa ne mogu vjerovati da nema niti jednog jbnog teksta na ovom portalu a da pojedini odroni ne dođu sipati nacionalističke, fašističke i pune mržnjom bljuvotine.
Bitno da je banjaluka
A jbm ti, ima li u Dodikgradu ista osim kafica.
jel ovaj slika olukom ili sta?
Svi u bastama a niko na poslu.
Nemeres i raditi i slobodan bit i kavicu pit!
Wao koliko ovaca na jednom mjestu...
Pa šta ako je u Bosni ne smijem ni reći ništa sine dragi ovo je DEMOKRATSKA ZEMLJA kazem da su ovce što su izabrali istu vlast kao i ove naše ovce.
Država Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosna i Hercegovina Entitet Republika Šumska (Genocidna Tvorevina)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi u Banjaluci radosni kolektivno
Hajd' bas odoh da ga vidim
...viteze, kakvi li ste samo vi kad ste ovoliko ocajni da zadrzite "genocidase" i njihovu "prokletu decu" u "svojoj" drzavi... inace bas zbog tvog i tebi slicnog razmisljanja i ponasanja bejha ne treba i nece opstati...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)