Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda on umirao a nemogo umrijeti, raspadao se komad po koma jer dragi alah sve vidi i nije maca da ogrebe
TI KOJI KOMENTIRAS NESTO ZA IZDAJNIKE TI SI IZDAJNIKK I OBICNO SMECE KAO I ON...KOLACEVA SESTRA AIDA TI OVO PORUCUJEE
suljo je pas kojeg triba strpati u dozivotni zatvor ,a psi su svi oni koji su uznjega ....
Suljo, ubio si psa, a ne covjeka. NEma potrebe da se izvinjavas! Svom tom izdajnikom sljamu, koji je vezao zastave sa agresorom, trebalo je glave pootkidati.
Ubio je IZDAJNIKA.... Izdajnici i ne zasluzuju nista drugo.
Ubio je i neka odlezi svoju robiju. Kakav Bog i molitva. U celiju sa njim sto prije.
Ovog zlocinca u zatvor pa neka tamo razmislja o tome sta je uradio ! Ima li ovaj zlocinac dokaze za ovu bajku koju je ispricao da bi si umanjio kaznu? Nadam se da ce dobit minimalno 10 godina.
AMIRE MOLIM BOGA DA TI POMOGNE JER NIJE TI LAKO A TO MOGU SHVATITI LJUDI KOJI SU BILI U RATU I BILI RANJENI I PRETRPILI NEKE STRESNE SITUACIJE