Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi ljudi znali koliko njihova prava na glasanje uništavaju ovu zemlju odavno bi bacili svoje papire i ostali u Srbiji i širom svijeta! Popis je najbolji dokaz.
koliko je donacija doslo u Srebrenicu mogli su zlatnim kasikama jesti....jes ,ali.....dosta bolan suplje vise....
Toga su svi svjesni da je Srebrenica fabrika za prpanje novca, to se radilo u jeku donacija kada su milioni mogli da se peru a danas je to spalo na stotine hiljada KM. Najbolji primjer je za to je kada dođete u centar, pogledate šta ima sve tu, kakve su fasade, koliko naroda ima, zaredate po selima, vidite nove krove zarasle u korove, siđete do nekadašnje industrijske, gdje svega par fabrika radi i uglavnom zapošljavaju ljude van ove opštine. Vratite se na inicijativu "Glasaću za Srebrenicu", saberete 2+2 i vidite o čemu se radi... Današnji načelnik i istoimena inicijativa kao i ova današnja "Prvi mart" na osnovu priče o pravu glasanja napravili jedna monopol koji će koštati Srebrenicu i obilježiti je kao živi muzej u kojem uskoro niko neće živjeti jer takvi poput načelnika i njegovih pajtaš (svih vjera) stavljaju narodu, žiteljiva glavu u vreću jer im dijaspora i Srbija daju glasove, time je sigurno da oni svoja mjesta imaju i dalje, imaće ih a ništa se neće desiti, ništa bolje...