Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dado BL: Ja imam sve protiv vas, ne vidim razliku između nekog genocidaškog pederčića i smrdIjivih vlašina/svinjojeda.
neće ti fočaci iz Sarajeva
Svaka čast g.Emire samo naprijed ne treba stati na redu su gradovi Višegrad,Zvornik,Vlasenica,Foča,Priedor,Bosanski Novi jer nas Bošnjaka ima duplo više nego Srba i sve šanse imamo da brez ispaljenog metka vratimo naše prijeratne gradove. NARODE NA VAMA JE
Juče majorizirali Federaciju, danas Srebrenicu, a sutra i.n.š.a.ll.a.h, cijelu genocidnu tvorevinu. Bježite, s.r.b.i, dok vam nije kasno.
Svaka cast Emire !!! A ZASTO SE MORAJU BOSNJACI PRAVDATI ZA BILO KAKAVU ODLUKU, POTEZ ILI DJELOVANJE U SREBRENICI !!! Patoloskoj kolektivnoj monstrum srpskoj i divljackoj populaciji srba koji su pocinili genocid nad 13 000 Bosnjackih civila ZA 3 DANA u Julu 1995 BI TREBALO ZABRANITI BILO KAKVU POLITICKU FUNKCIJU I KANDIDATURU !!! Dal bi Jevreji dali HIT*LEROVCIMA DA CUVAJU VRATA I KONCENTRACINOLALNOG LOGORA \" Auswitz\" ?!!! Srebrenicu TREBA ZASTITI OD GENOCIDASA SRBA i njihovog prisustva i djelovanja na bilo kakvoj FUNKCIJI !!! NIKADA BOSNJACI NECE DOCI PAMETI !!! Bosnjaci su bili i SU ZRTVE SRPSKE BARBARIJE A NE OBRATNO !!! Dokle ce te SUTJETI I TRPJETI GENOCIDASE SRBE, SRBI SU MONSTRUMI I TREBA IH ZAUVJEK STAVITI NA MJESTU KOJE IM PRIPADA A TO JE U KANTI SMECA !!!
OK,znamo da mrzite Srbe iz dna duše ali džaba opet,pravopisno je neispravno \"srba\" malim slovom.Srbomrsci,podudlajte našoj slavnom narodu kolektivno.
da fahro nije iskesiro dvaest milja racku bi vi ista uradili
MI NEMAMO NIŠTA PROTIV MUSLIMANA NEGO RADIKALNIH MUSLIMANSKI TERORISTA U tzv. BH!! POLITIČKI NEMA ŠTA!
cuj protiv srba!Jel onih fasista koji su imali bivsu paradrzavu \"RS\"!?Zaboli nas zajedno sa citavim svijetom za nekakve genocidne Turske cigane srbe u Nasoj Bosnjackoj BiH!SIKTER!!
Jah, vidjecemo rezultat na izborima Emirbeze, ono sto mi se svidja u svemu ovome je da konacno neko sjedne i nesto osmisli i konkretno uradi za Srebrenicu. A to je Emir S. sa ljudima oko njega uradio. Po meni je to najvaznije. Na stranu sto mislim da ima jos puno ideja, pa i pametnijih od ove kojima lokalni i drzavni vlastodrsci ne zele da se bave jer im ne donosi nista u dzep.
Bravo Emire i neka si ostavio Zlatka i njegove ublehase