Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi ucestvovali kad su im staratelji i dojilje isprosili kredit mmf-a,bice za brasna i soli
Lažeš ko pas. Demobilisani borci i njihova djeca će izaći na proteste bez odobrenja boračkih organizacija, sa ciljem rušenja Vlade. Oni će predvoditi radničku klasu i penzionere u borbi za ostvarivanje svoji prava na život.
@drugovi.carice a ko bi to trebao da radi da bi njima bila ostvarena prava? Zene i romi mozda?
@liberalism Oni koji su rat proveli u podrumu i oni koji su bili u inostranstvu za vrijeme rata a po povratku dobili prava kao da su učestvovali u njemu.
Borci i Bakirovi " borci".
Ako ovaj Sulejmanovic moze ijednom borcu narediti bilo sta, ja cu svoju vojnu knjizicu javno pojesti. Idemo na proteste, a ti ih samo probaj otkazati kadru »naprednih« SDA-SBB koalicija.
Naredio Bakir telefonom Fahri a ovaj zvao ovoga "predsjednika" da sve otkaze jer tada Avaz nece moci pisati o napretku koji je donijela lopovska SDA-SBB koalicija.
znači ovaj lik Šćepin borac? Aferim majstore podruma, kuhanja kahvi i ostalog !
Gledam večeras onog PATKOVICA koji je ono ljigavac i prodana dusa , samo neka je meni dobro a ostale ko je.be jos se zahvaljuje onom ministru samo sto mu se u pakas ne uvuce .. E , kako se ljudi prodaju i kako postanu zlobni , patkovicu sto ti nece biti dobro na drzavnim si jaslama od kada je rat stao i to u prvom SDA saffu kao da si ti jedini komadant bio i jedini ratovao pogledaj JADO oko sebe kako ostali borci i njihova djeca zive dupelizac jedan kako si mi se ogadio .. FUJJJ
Vala moj ce Himzo bit u prvim redovima na protestima!
Ma sta ce ikome protesti,uzivajte u crkavici nemojte nista uraditi da se stanje promjeni,samo neka se ne puca,suti bolje ista nego nista,kako su to postale jadne rijeci,ali ujedno i dobar alibi da se nista ne uradi..Dobro gospoda Cenic kaze,narod nema samopostovanja i ljubi ruke onima koji ih pljackaju,aferim...
To mozes reci samo u svoje ime
potvrdu pripadnik armije od do ima istu i diverzant i linijas i onaj sto je radio u magacinu s hranom tim sto ovaj zadnji sve pokupi i stan i odlikovanje za hrabrost
ih da je tako jaro moj, sve pokupi onaj koga nisi naveo:Onaj što se fiktivno vodio u vojsci i ili je poslije rata kupio ratni staž!Otkud inače 500.000 boraca, pa sa tolikim brojem bi svaku vojsku u okruženj šamaranjem i kamenicama otjerali iz države.
I ratni dezerteri koji su dosli sa parama poslije rata i pokupovali ove podrumase i sada nam vode drzavu .. fujjj
Demobilisani borci su izmanipulisani, njihovi predstavnici koketiraju sa političkim strankama na vlasti dok udovolje svom ličnom interesu (političari ih potkupe) a borcima ostaju obećanja. Po ovom Sulejmanoviću i po stranci SDA, ovi borci koji izađu na proteste nisu borci, a njihovi predstavnici su špijuni koji izazivaju haos (u izbornoj godini). Sve zavisi od toga koliko demobilisanih boraca će se pojaviti na protestima,. To će pokazati ko laže i ko je istinski predstavnik ove populacije
@admir.jusuf Mnogi borci ce izaci na peoteste, velika vecina. Ovi koji vode boracka udruzenja su u talu sa politickom elitom ali obicni borci od toga nemaju nosta.
Ucjelosti podržavam Zakon o o pravima demobilisanih boraca i članova njihovih porodica. Kao majka dvoje djece koja su ostala nakon smrti njihovog oca demobilisanog borca Armije RBiH i RVI da se njegovoj djeci koja se školuju ne daje porodična invalidnina od 22,50 KM koja znači proševinu. Tražim da se u Zakon ugradi, pravo na prioritet u zapošljavanju u slučaju da u porodici niko ne radi , jer kako će ta djeca opstati .