Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda se raspali po zatvorima , bando lopovska !!!!
doce i taj dan nadam se , da ce glavesine SDA zavrsiti iza resetaka za 20-godisnju pljacku drzave i naroda
ZOMBI
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuvajte jedinstvo = čuvajte fotelje
Hocemo li mu halaliti:)
Nema SDA vise sta da krade i nema nacina na koji bi povecavali svoje bankovne racune, pa je onda i jedinstva nestalo ... to tako obicno i ide.
Kao zjenicu oka svog :-)
Trebo si im reci da ugase sebe pa da se ugase i ostale nac . stranke sto narod dovedose do ovog siromastva i bjede.Po tome bi te pamtile generacije.
Ma sve su danas glavesine ista vnago... Koji god dres nosili ili kojom god se bojom farbali.
Gledaj dislajkova sda-ovaca!!! Sve sami Causevici!!!
Gremlin ce biti posthumni predsjednik stranke jer mnogo voli vlast, nece ni da mandrkne kolko je voli :-))))))
Zar je Gremlin jos ziv???
Neka mu je rahmet dusi, :D
Koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti Koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge I kako je do neprepoznavanja dovedena sustina prevare I rijeka nije bila rijeka u samom pocetku i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja Sto se dogadja kad mrtvi fazani lete iznad nasih glava Kad mrtvi fazani lete, a ni jedan ne pada !!!!
Kao zjenicu oka svoga. Je.bo li te tito i njegov sistem u kojem si tuziteljska kUr... Vo sve naucio
Tihić je prethodnih godina pokušavao da mirnijim tonom glasa razuma i tolerancije makar malo ujedini narode u BiH, ali onakvima kao Dodik nevalja niko pa ni Tihić jer mu se redovno smješko i tapšo ga po leđima smatrajući ga lahkim protivnikom što je kod Bošnjaka izazvalo prilično negativan odnos prema Tihiću iako je on jedini od Bošnjačkih političara koji je bio u skupštini RS. On je evidentno u zalasku svoje karijere a šta će nam vrijeme donijeti kakve sve radikalne zaokrete to niko nezna.
Tako je i pokojni Tito poručio: "Čuvajte mi bratstvo i jedinstvo", a i pokojni kralj Aleksandar je poručio : "Čuvajte mi Jugoslaviju"...
Znači, ako je suditi po tome, bliži se kraj...
Reforma u SDA pod hitno očistiti je od KOMUNISTA
Drzi se Tihicu..ne zelim nikom smrt nedaj Boze..Allah ti podario zdravlja! Amin!