Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnicka posla u govnima do grla.
bravo za nick (y)
Da bog da se pobili
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kakvi su ovo neredi u manjem BH entitetu ??
Manji ali sa tradicijom :D Historijske vrijednosti. Ah, taj RSo nacionalizam :D Prestalo 'kapati' u SDS pa moraju malo ;)
Štat je,kod njih vlada srpsko jedinstvo,ljudi bolje zive nego mi u federaciji :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
http://www.onlineincomesistem.com/ Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(potrebno je poznavanje engleskog,bar osnovno) sajt ne trazi nikakva ulaganja i regsitracija je besplatna potpuno sajt mozete pogledati cisto infoormativno. http://www.onlineincomesistem.com/
PJANA ŠĆENAD!
stoka genocidna
Ušla voda u usi.
Šteta što se nisu poklali. Jbt, odmah bi penzija kod svetosavaca skočila na 172 KM.
2:0 za BiH. :D
Samo naprijed, isklali se da Bog da!!
Ciganska posla, sta drugo ocekivati
Joooooooo...oooooooooooj SRBI DO SJEVERNE KOREJE
Poplavilo je samo podricje po sds, a ovi nedaju pare jer treba kupiti glasove za mile ronhila.
Dajte im oružje.
udri kiću po gla..
Tako treba genocidasi samo se rokajte :)
stoka
Dabogda se poubijali na mrtvo ime jedni između drugih, ali isto to želim i za ove ostale u većem banana entitetu. Pa da ih dostojno sviju sahranimo i plešemo po grobovima :)