Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od izvora dva putića vode na dve strane...
Nek ga sad kazne za laganje u javnosti cijelom narodu Bosne! SDP i njihovi placenici su pokazali lice! Desnica lagao da nije potpisao .. Crk\'o svak ko je narod izigravao ..
Izgleda da si ti polupao lončiće. Budimiru Živku je na pleća zasjela SDP i bratija SBB. Oćito si nepisman ili si pao sa Marsa pa neznaš šta se dešava.
Druze kukanjac, pokusali smo svasim planom i parolom mog ucitelja dobrice pa jos cosica, laz i samo laz, ali izgleda da su nas svi provalili i da to vise ne ije vode,izgleda da su patriotske snage ponovo ojacale i da ce nas osujetiti u nasoj namjeri rusenja drzave BiH, zato druze kukanjac od tebe i drugih drugova iz sanu ocekujem dalje upute, sta da preduzmemo povodom ove nase provale odnosno naseg poraza, vas vjerni pas, slucajni prolaznik, ministar zlaja
Cijela SDA lopovska bratija zasjela na pleca Budimira Zivka, jadnici narod vas nece-medjunarodna zajednica vas nece, niko vas nece a vi zelite na silu ostati-nece moci
SDA - HAJDUCI - DOSAO - VAM - JE - KRAJ
Ni Seselja, niti Vuka Draskovica, Mi smo vojska Desnice Radivojevica!
KO SAD LAZE SDP-ovci,HA?!
Desnica Poturica. Ko da više, njegov je. Kao i svaka k u r v e t i n a.