Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE GRUPA GRADJANA NEG GRUPA SANDJOSA
jel ovo neka šala il su ljudi stvarno blesavi...
KAD ZRELO RAZMISLIM: BAkir zastupa Bošnjake sa 26 % glasova od 50% onih koji su izašli na izbore. Dakle BAkir ne brani ( a što je počeo u soljednje vrijeme) Bošnjake ni 12% jer nema mandata. Otprilike toliko pristalica ima i optuženi Fahro. Koji je optužen jer bošnjake treba da zastupa ( i porađa) od 2019 Sebija sa još manje glasova i od Fahre !!!!
Pitanje za policiju KS; Jeli ovaj skup građana uredno prijvljen i još urednije odobren. Ako je to mimo zakona Jusko fulio si!
@silent_bob - pitanje je postavljeno Ministru Jusku!
ovo je sve postalo cirkus sbb-a i ismijavanje suda!!!!!
Koji smo mi pacenici pa podrzavamo ovakve likove.. Na nas treba meteor jedan pasti i sve ispocetka.. rugacije pameti necemo doci..NIKAD
Gdje se stvori ovakva gužva? Nabrojah čitavih 7 mladig glava, dvadesetak novinara i dva pandura, jedno oklopljeno vozilo, šofera i jednog pedofila protjeranog iz USA. Frka narode!
Ovo da nije komično stvarno bi bilo tragedija ... Pa gdje se u normalnom svijetu okupi grupa cirkusanata ispred suda i plješće kriminalcima ... ? ? ?
ma jad i cemer,srozao se sbb kao niko!! mrtva stranka!!!!
Nove zastave, sve plaćeno i organizovano...šta je ovo ako nije politički pritisak SBB-a na Sud?
Nije ovo nikakva grupa građana, ovo su članovi SBBa .. i to istaknuti, funkcioneri .. oni za ovo danas imaju dnevnicu
Veliki Manitu, oslobodi Poglavicu Šošona, da izađe iz zatvora ne kao bljedoliki, nego pobjedonosno na bijelom konju !
Pobrojani su, gazda ih je vidio, kad izadje svi ce vikati Hapa Hapa tj Scepo Scepo, a Onda ce im on pojeftino prodati svoje lazi. Novac sve obezbijedi pa cak i da zajebajes
kuzi ovoga na slici broj 10,drugi s lijeva u sarenom dzemperu....ovo on misli da glumi izbacivaca ili sta?Zik samo kako je on stao mangupski ono😂😂😂😂
A tu je i Crnalic, The Devil Advocate.
senilni starac!!!!
Vise se skupilo da podrzi sosonskog el chapa nego da se srusi vlast,a sve kuka gladno, nema drva,kuce nista..
Dobra ova zuta mala u crnom..
Pregledah svih 11 slika, građanina ne vidjeh!