Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od tužilaštva Karadzićevi ekspeti su barem pravi eksperti bili ili ne bili pristarsi.
Karadžić i njegovi četnici su poslije SDA najveći neprijatelji BiH u modernoj bosanskoj povijesti.
De ne bulazni dečko, kakva logika te tjera da uopšte to poređenje napraviš???????????????????????
Četnici su htjeli oteti teritorij BiH, ali su dobili po pixci. Taman kad su počeli gubiti nadu SDA im je u Dejtonu dala međunarodno priznanje. Ali to je bio tek početak priče. Pravo uništavanje države nastalo je nakon toga. Zatvaranje fabrika, siromašenje naroda, otimanje dostojanstva penzionerima, borcima, djeci, bolesnima. Danas smo zadnja rupa u Evropi. Ako SDA 2014. ostane u vlasti, odavde treba masovno odlaziti i prodavati kuće Romima, Srbima s Kosova, Šiptarima, pa nek uživaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sta znaci pristrasan?kad se napalis?
Dunjica u celiju kod branjenika!!!
Sto samo sirite mrznju. Kako bi bilo da malu sudjelujete u prikazivanju i dobre strane u zlu. Evo primjer http://www.6yka.com/novost/41529/je-li-ovo-prava-slika-bosne-saucesce-pravoslavnog-svestenika-glavnom-imamu-u-janji
Predsjednika,kao i sve srbe mozete samo da povucete za onu stvar.
Jebem li ti dete..........
Dingach, Daj mamaru da je povucem za neku stvar,stoko jedna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav pogan lik...do daske i više...