Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se nije pripremao dok je bio u bjekstvu ???
I ovaj ce monstrum izgleda odapeti papke a dozivotnu presudu docekati nece.
Nek ste blokirali najvisljeg cetnika sto ga majka okotla u Srpbskoj Republici BiH! A zasto? Pa zato sto vam ne odgovara istina da su balije, katolci i siftari poklal miljardu srbina i istrijebil hin sa pola zemljane lopte i oce sad da kazu da je to dzamahirija. E ne moze MARVO. Vratce se Vukasin jos jaci i pametniji da vam odgusla o cetnickom pokretu i da vam dokaze da su se turcini u srebrenici i vukovaru sami poubijali i da su misljali da skacu u bazen vode kad su skakal s onije koricanskije stijena!
Sadz vrsim atak na turcinsku strancu kljax na ovome vodje fejs plejsu jer su me turcini predvoditi turcinom onim sakatuhom Adis Karadžom stoj jima noge ka drven handrc i siptarske ustasice Dario Šimić i Mario Šimić blokiral, al nijesu sa fejs plejs strance! Nek znadu da srbin nece nicijega jarma! Slusaj ti vodje Adise K. ja znadem daj ti je dzed bija u Crnoj Legiji i daj je u operacji trio poklo osam iljada srbina i odz srbski glava pravjo saksije za kaktuse. Ja pridlazem nasijem cetnickom kongresu vodje u I. Sarajvu daj te nammah izbace sa ote funkcije i da tujdek metnu Radovana Karadzica, on je cojk stoj znade o kulturi jer je piso djecje knjige i bajke o vukovma i klanju. Svakoje dzete u republiki srbskoj triba sam da znade par stvari a toj je: Dizat tri prsta, Lokat rakju, Sovat titu i zaklat cojka.
Dovedite ga u RBiH i njegovu izdrkanu i nakaradnu familiju na 101.koljeno..............ja ću ih lično sve poklat.................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji....
Čekaju da i on umre...
Jebo majku ovo ce se razvuc dok ne otegne papke
.....bolje je da šutim......
prolongirana utakmica RS VS SRBIJA, prolongirano otcjepljenje, prolongirano pustanje one ceste u promet, sad i sudjenje.. pa ima li kod vas "ljudi" ista na vakat :)
Mozda radovan hoce da ide na godisnji !!!