Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto seronjo ne kazes sta je sud u hagu rekao povodom onog filma... neeee to neces reci... ubjedjujes samog sebe u lazi koje pokusavate i drugima nametnuti... zbog tih i takvih lazi polako ali sigurno odlazi vam i vojvodina.. pa ti pricaj sta te volje ali na kraju ces se sam zapitati kome si vjerovao... sretno
Ampak ti si pampak sto hrokce uz neciji pimpek.
Opet radi srpska istorija (ko pobjeda nad Turcima na Kosovu Polju ? ) istina je da postoji historija i srpska istorija.Tjesite se budale.Sva je sreca da ima medzu vama i pametnih ljudi. Axa pronadzi sebe jer ti ne spadas u pomenutu grupu.
Jedem i sam previse govana. Bolje da ne pisem svoje gluposti i izmisljotine.
to, to. svi polahko padaju. jedan drugog odaju. to srbi, to.
zao mi je nevinih, sigurno da ih je bilo puno ali onih poput N a s e r a O r i c a, mi nije zao ni najmanje a takvih je bilo najvise...
Sjeme ti se zatrlo ko i svima koji razmisljaju ko ti, barbaru srpski, zvjeri na dvije noge! Da Bog da se tebi i tvojima djesilo sta se djesilo Srebrenickim civlima!
Čuj, kao papagaji, prvo 9000, 8000, sada 7000, a u srebrenici sahranjeno oko 2500 zrtava i to su sakupljali sa svih ratista sirom tamnog vilajeta i plus srba, umrlih prirodnom smrcu, umrlih prije i poslije 11-7-95. Čudno da se SREBRENICA desila samo par dana poslije ALIJINE molbe KLINTONU da bombarduje srbe i KLINTONOVOG zahtjeva da zrtvuje najmanje 5000 muslimana da bi on odobrio to bombardovanje srpskih polozaja. Poslije ovog filma u Skandinaviji niko vam vise ne vjeruje.
Srbo barbari, sjeme VAM se zatrlo, za sva vremena!