Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOKO jedna, udostojite se i manite se uvredljivih komentara! Znamo mi sta se desilo, neka ljudi obilježe stradanje koje su Srbi počinili u genocidu! Svaki imalo normalan Srbin bi trebao da se stidi genocida počinjenog u ime Srba!
Иако сам убијеђења да се треба све више окретати будућности а не прошлости, и колико год сматрао да је овај скуп сувише исполитизован морам да одам признање овим људима на упорности да одају помен и не дозоволе заборав њиховим жртвама.
SVO KOJI NOSE RATNE ZASTAVE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRPSKE TREBA DA BUDU SANKCIONISANI .... LJILJANI NIKOM NISU DOBRA DONIJELI
NEMOJ SE TI SIKIRATI
LJEPOTA VIDJETI ZASTAVE SA LJILJANIMA U RS👍👍👍👍👍