Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je maksimalna kazna u nasem pravosudju (nazalost) 45 godina,treba im onda olaksavajuca okolnost biti to priznanje,pa im dosuditi 44 godine i 11 mjeseci. A inace na drugom svijetu,valjda ih ceka zasluzena presuda :)
@Mad Maxim ...ima, ima jarane! sinoć si bio tamo na onoj strani, ali ni očiju ni ušiju da vidiš šta se zbiva unaokolo, pa brzo zbriso ovamo...
@kupo Blago se tvojoj mami sto ne zna kakvog je klipana rodila.
Hocemo opkladu da ce dobiti plafon kaznu? Svakako i trebaju da dobiju ali vidis da su neka bjeda. A da su neciji sinovi vidjeli bi suda i presude.... Onaj majmun ubije zenu na pjesackom i pravi se lud i nikom nista, oni sto ubise Dzenana lafo cigani sposobno da se kriju vise mjeseci...
@sarajevowinter, sve to stoji, ali ne mozes usporedjivati ubojstvo u prometu zbog neodgovornosti i bahatosti sa ubojstvom gdje su zrtvu planirano pretukli, zaklali i bacili u provaliju. Ipak postoji razlika.
U pravu si druze s obzirom na stepen okrutnosti prilikom izvrsenja djela, ali kod konja u prometu niti u jednom trenutku nije bilo kajanja, niti zaljenja za ucinjenim a kamo linpriznanja da je divljao cestom... Ovi monstrumi svakako trebaju da se sklone iz drustva na sto suze vrijeme, ali treba se svima stati u kraj po zaslugama.
Zakucati sa kaznom po mogucnosti da je izdrzavaju u Foci... Gore novih "djevojcica" uvjek treba!!!
Javno vješanje,napraviti iznimku,presedan u KZ i javno objesiti !!!!
Samo smrtna kazna, nema potrebe monstrume hraniti i održavati od javnog novca.
Ovaj zlocin, ne da je strasan, vec ledi krv u zilama. Nema kazne koja bi se za ovakvo djelo mogla nazvat priblizno odgovarajucom. Osoba koja moze ovakvo sto napraviti, sigurno nema osjecaj krivice i pokajanja, ne onog istinskog. Nisam sigurna da li mi je vise zao brutalno ugasenog mladog zivota ili obitelji koja s ovim mora nastaviti sa zivotom.
dobice po 20 godina, ako se budu fino ponasali odlezace po 15
Onda ih čim izadju poslat sa ovog svijeta.
dobice smijesne minimalne kaznice I vucati ce se vikendom po Olovu. Kazne u BIH su za humoristicke serije
145 godina molim vas za ovo!!!!!
45godina zenice i 45godina tucanja kamenja na golom otoku
neće dobit 45 ali će nayebat poštenski
nema kazne za ovo sto su uradili ,nek bog pomogne roditeljima djevojke
..dati ih porodici ubijene da se malo izivljavaju na njima. dobrovoljno se javljam da ih malo pripalim sa let lampom npr.!!!
ZAr ima dovoljne kazne sem dozivotne za ovakav postupak? Nema! U nasem slucaju, 45 godina, od cega 40 godina robije i 5 godina tamnice!
Radi priznanja nece biti maksimum, ali ce biti jedno 38-40 godina.
Na kolac ga nabit i to u njegovoj avliji da ga najmiliji gledaju