Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno dobri covjece, Ilija Jurisicu!
@ti \"nisam ti ravan sagovornik\"OK kažeš ranije se raspala,dobro pređimo onda u Hrvatsku,negdje u Slavoniji ide kolona br.ad.onja i nose zastavu sa mr.tva.čkom glavom i pjevaju čet.ni.čke pjesme a iz obližnje stračare se čuje pjesma sa razglasa,otprilike kaže\"kad zagrmi iz bor.ova sela,zaljulja se slavonija cela...\"Posebna su priča radio stanice u Srbiji na kojima su se cijeli dan čitale želje i pozdravi za one koji idu\"braniti jugoslaviju\",najčešća želja je bila\"nek ga ša.rac(mitr.aljez)dobro služi..\" evo to je još jedan od srpski načina\"odbrane jugoslavije\"
ti si smijesan sa svojim \"dokazima\". u aprilu je jugoslavija vec nestala!!! rusila se ranije. al necemo o tome. nisi ti meni ravan sagovornik. ti bubnes nesto i hoces da neko u to vjeruje. al to je daleko od istine. najveca zrtva svakog rata jeste istina.
Puno je dokaza da su Srbi srušili jugoslaviju Rat u BiH je počeo aprila 1992,nadam se da ti to nije sporno a baš tada je milošević i takvi kao ti koji su\"branili\"jugoslaviju poslao preko drine tzv\"paravojne formacije\"to nisu bile\"paravojne formacije\"to su bile jedinice državne bezbednosti Srbije a znaš šta su oni tada radili po podrinjskim selima,ja ću ti reći,bukvalno kla.li goloruk narod bez ikakvog razloga... eto to je jedan od vaših tipičnih načina odbrane jugoslavije
bas me briga za jurisica, vala. jedna lasta ne cini proljece, da je meni moju muku sanirati kolko moze, a za ostale...nemam ja energije za sve i svasta i svakoga.
doduse, i vama je bilo u interesu, al kad niste dovoljno pametni da to shvatite...jednog dana cete shvatiti, al kasno, i nama i vama. na veeeliku zalost.moglo nam je svima biti mnogo bolje, mnogo bolje...jadna moja majko, sta uradiste!!!
eto, sad i srbi srusili bivsu jugoslaviju, a bre bosnje, nemojte s toliko humora odjednom, pozlice nam svima, mora se umereno, bre...a ako cemo bez humora, jedini srbi su bili za ocuvanje jugoslavije, a zasto, pa zato nasa draga muslimanska deco, sto im je u interesu!!! nemojte bre mnogo lagati, ne valja, to vam je stvarno losa osobina sto ste primili od turaka, mnogo bre lazete, ako nije humor.
ilija Jurišić je tema a posebna tema je što su srbi srušili bivšu jugoslaviju,vidim koliko ste je branili,gdje god ste stigli pisali ste ovo je srbija,ja nigdje ne pročita da ste napisali\"ovo je jugoslavija\"?!?! Ilija će biti slobodan a o pijanim rezervistima pomiješanim sa nedužnim regrutima,\'apsite onog oficira,neznam mu ime,samo kažu da je se na današnjem ročištu preznojavao na pitanja sudija i odbrane.
ne kaze se \"opalijo\" nego \"opalio\". Jesi ti dijaspora, il si prirodno nadaren?
ja namam babu, umrla je davno.
mladi musliman, smiri hormone, ja ono pomislih da st vi vjecna zrtva, a vi sad i opasni...uf, uf...
@eto mali genocidas ne lupetaj previse da te nebi stigla ruka muslimanska da ti sudi ko tvom babi kad je opalijo maraton preko drine pa ga silni amer spasi
o cemu vi to, vi ste roknuli ove vojnike koji su bili simbol suzivota...po.enjali se na suzivot, i tu je kraj. a da sta ste drugo, niste brali jagode. sta ocete sad? jel vi mislite da neko jede bunike svakodnevno ovde, ili sta? kakva vam je to logika...mladi bosnje.
Bili su u pravu oni koji su tvrdili da će se Ganić pridružiti Iliji. Samo što će to biti u BiH a ne u Srbiji.
znate li vi, mlade bosnje, kako je izgledao grb jugoslavije? hajde, da cujemo...i sta je simbolizovao...dakle suzivot...pa ko koga ovde, da prostis, zeza? jeste vi svi svoji, draga djeco, jel vi konzumirate kakvih trava ili sta?