Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemoguce, ovo je sigurno neka greska
CITAT: Novac od droge policija koristi za potkupljivanje sudija ??? Eh pa ovo je BiH, zemlja vrijednih i poštenih ljudi a ne neka druga. ALi sve se uz obilje nepotkupljivih nezavisnih televizija kojima BiH obiluje MOŽE SREDITI ! :) http://dnevni-list.ba/web1/sanjin-beciragic-previse-je-televizija-na-ovako-malom-prostoru-i-neke-treba-ukinuti-kao-i-zupanije/
U BiH prijaviti korupciju i kriminal se moze porediti sa prolaskom preko minskoga polja.Kompletno BiH drustvo je korumpirano i kriminalizirano.Ozdravljenja BiH drustvu nema,samo ce se urusiti u kriminalu i korupciji.
Ako se policajci mogu časkom dogovoriti bar oko organizovanog prometa drogom, tužilaštvo da ne poduzima ništa a sud da poduzima al mito, onda je to najbolji pokazatelj da nam političari 30 godin a plasiraju igrokaz da se ne mogu ni oko čega dogovoriti da im se ovce ne pomiješaju.
To je neka tuzibaba 😟