Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tragikomično... Barašina prepadnu kroz emisiju 60 minuta i to u dva navrata i on odmah povuće tužbu protiv SDP-ovaca... hahahaha ovo ni u najcrnje doba komunizma nije bilo ovako....Zato je drug Zlatko samouvjereno reako ako je korupcija u pitanju neka krenu od mene prvog... zna čovjek da mu nemogu ništa... moja majko uzmu se pare dođe se na vlast i traži se reforma pravosuđa.... hahahahahaha predlažem da se u BiH otvori ambasade Napuljske komore... s njima svakako razvijamo bilateralnu saradnju preko državnih organa... :) živjela BiH država kriminala...
Kratko i jasno, treba ih sve pohapsiti iz svih stranaka, u oba entiteta u svim politickim strankama konce vuku kriminalci. Cast rijetkim i normalnim pojedincima ali i oni vremenom moraju ili zele da se prilagode. BiH nije ni za |sta drugo nego da bude protektorat. Treba da na nas definitivno neko stavi sapu jer sami nemoze dalje, svakim danom u sve veci glib zaglavljujemo. Nema politicke stranke ni pojedinca kojeg pametan covjek moze izdvojiti i reci da nas moze voditi naprijed. Sve njih zajedno, pogotovu ove deklarisane nacionalne, a ispade da su svi tu negdje \"u pet deka\", treba u zoloski vrt, visoku ogradu i hraniti ih povremeno bananam kao majmune. Zivio Fidel Kastro.
U potpunosti se slažem, počinjemo od vašeg koalicionog partnera.
PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE POEN ZA POENOM KRVOLOCNA SERVIJA DOKAZUJE DA JE BILA GLAVNI ORGANIZATOR I ARHITEKTA-LOGISTICAR...::: GENNOCIDA NAJGORIH RATTNIH ZLOCCINA SISTEMATSKIH MASIVNIH SILOVANJA KONC.LOGORA KULTUROCIDA URBANOCIDA PLJACKE TRGOVINA BJELOG ROBLJA I LJUDSKIH UNUTRASNJIH ORGANA TERORISANJE I UBBIJANJE TRI IPO GODINE GRADJANA SARAJEVA ATETNTAT NA HAKIJU TURAJLICA UBBISTVO AVDE PALICA KONSTANTNA AGRESIJA SE NASTAVLJA OD S.A.N.U.- KRVOLOKA SERVIJE...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV KRVOLOCNE SERVIJE KO I NJENOG PREDSJEDNIKA VOJVODE CETTNIKA BORISA TADICA KOJI VISE OD DESET GODINA LICNI CUVAR KRVOLOKA-MONSTRUMA SERVSKOG VAMPPIRA RATKA MLADICA...!!! USTAJ BOSNO...!!! ZAHTJEVAJ PRAVDU I ODSTETU...!!!
Znači smeta vam zgrada Vlade RS? xD
Znaci despot se dogovorio sa EU. A gde ste vi bili dok se on dogovarao?