Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministar pravosuđa, da je častan i moralan čovjek, istoga trenutka bi trebao napraviti hara kiri
znam ja nas *** ti naas..................
Pustite ih sve svakako ih je vise na ulicama nego u zatvoru.
I sta sad to znaci, da u BiH pritvor moze trajati neograniceno i to bez ikakve zakonske osnove?
Jedini uzrok je izbor stranackih dupelizaca za najvise pravosudne funkcije, koji onda prave cirkus. Jel svugdje u svijetu uvazen princip lex mitius - primjena blazeg zakona? Jeste, a tako i u BiH. Sta se oni prave ludi, ako su htjeli vece kazne za potencijalne ratne zlocince, postoje drugi nacini za to, samo onda trebas i ponesto skolovanog i umnog kadra u vrhu, a ne samo da je odgovarajuce boje.
Sad ce Kraisnik organizovati koncert na Palama pod nazivom: ''PRIJATELJI STARI GDJE STE''-samo ne znam hoce li pozvati Terezu Kesoviju to je njen hit.