Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, malo su dobili...nadam se da ih nece poslati u Focanski zatvor.
Sve se ovo odvija tako sporo da mnoge žrtve neče dočekati da se kazne svi krvnici jer pobiti preko osam hiljada ljudi nije moglo stotinjak zločinaca koliko ih se procesuira u Hagu i na domačim sudovima. Ja se pitam šta je sa ostalim krvnicima koji su učestvovali u GENOCIDU u Srebrenici i ostalim stratištima širom Bosne i Hercegovine. Izgleda da je policija RS koja je bila aktivni sudionik uništenja jednog naroda oslobodjena dogovorom Dodik-Silajdjić. Mislim da su žene Srebrenice dobro rekle da je poslije GENOCIDA koji se dogodio največa katastrofa u BiH povratak Harisa Silajdjića u politiku. Pitam se samo kako spavaju oni koji nisu procesuirani a znaju šta su uradili ljudima bez oružja u rukama.
bravo drogba sa bi. osveta je jedina pravda treba se osvetiti i vratit istom mjerom.
Nikad mi neće biti jasno. Čovjek u Americi ubije jednu osobu i dobije 90 godina zatvora ili čak doživotnu, dok u Bosni monstrum bude odgovoran za ubistvo i mučenje čitavog sela i on dobije u Hagu 20 godina zavora. Kakvi su to absurdi.
Ovo je dobro, a ne ko kod nas u Haagu. Mi dajemo blage kazne, evo Seselja cemo osloboditi, Karadzic mozda dobije uslovnu. Samo tako bosanci, pa vas su klali vi im sudite, sta nas boli qrac.
Premalo, na mogu se oni nikada kazniti koliko zasluzuju, 99% zlocina ostace nekaznjeno! Neka osveta bude pravda!
BRAVO SUDIJI
Ovo krivično djelo, kako ih je teretila optužnica, učinjeno je u sklopu širokog i sistematičnog napada Vojske i MUP-a RS-a na bošnjačko stanovništvo u zaštićenoj zono UN-a Srebrenica, sa zajedničkim planom djelomičnog istrebljenja skupine bošnjačkog naroda. ovo je najvazinje , jebes njih 7
Bravo za BiH sud 7 krvnika manje .... samo sve ovo sporo ide