Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izkopaj pusku stari, vreme je da osvetis sina.
A kome da se osveti? Zna li ime i prezime lika koji mu je možda ubio sina? Uostalom osveta mu neće vratiti dijete. A ti što huškaš na neki rat i borbu pridruži se i ostalim huškačima pa nađite livadu i obračunajte se toljagama. Nas normalne ovoga puta ostavite na miru.
@dmachiavelli Možda je najbolje da ti obučeš odijelo bat-mana pa da riješavaš stvari tako što ćeš zločinca po zločinca riješavati. A komentar samo govori u prilog tvoje nezrelosti.
Vrijeme kad smo vjerovali komsijama ... vrijeme naivnosti, i vjere u ljude pravoslavce vrijeme koje je prohujalo sa vihorom. Oni sami su nam uz strasnu cijenu pokazali ko su u stvari i da su im namjere bile iste prije 200 godina kao i dan danas. Mi nemamo luksuz da se opustimo izgleda jer oni imaju zacrtan plan o nasem fizickom unistenju. Narode bakir nije nista bolji od babe mu koji je BiH bio doveo u poziciju da nenaoruzana mora da se brani od fasista ... ne dozvolite to nikada vise.
@gladijajator koga? lagumdziju? Jaro nije bitno ko je kakve politicke orjentacije bitno je biti patriota a tvoj (ocito) ljubimac bakir nije ni p od patriote njemu je jedino bitan on sam i niko i nista vise. Ako ti to jos nije jasno onda ti nema pomoci, mogao si mu pisati da te vodi u tursku.
@gladijajator nemam vremena da citam bilo cije komentare pojedinacno ali nije bitno ako nisi za sda (izvini ako sam te uvrijedio) ali kao sto sam napisao meni politicke orjentacije nisu bitne. Bitno je da se udruzimo u zajednickom cilju odbrane teritorijalnog integriteta drzave .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zao mi je svih stradalih i rodbine koja jos uvijek traga za ubijenim,siguran sam da nismo izvukli pouku iz vlastitog stradanja u protivnom bi se odgovornije ponasali prema samima sebi i prema drzavi.
Vječni rahmet njihovim dušama i spokoj njihovim bližnjima.