Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel moja vikendica isto luxus? ;-)) Heheh A Spiric ima 4 stana hehehheh MI cemo glasati protiv a vi sirotinjo se pusite.
Tom gospodinu, mesaru po zvanju, nije mjesto u politici a ta izjava vezana za porez na luksuz se cini izuzuetno cinicnom kada se sjetim situacije kada sam u Lijanovicu u svojstvu prevoditelja prisustvovao sastanku direktora Slavka lijanovica sa gospodinom iz jedne od najjacih financijskih institucija koje rade u BiH. Na pitanje sta je sa porezima gosp. Lijanovic je odgovorio: \"Nema poreza, ovdje sam ja drzava\". O cemu sada prica njegov brat!????
mozda bi bilo zanimljivo prvo pogledati koliko doticni duguje drzavi za poreze, pa malo provjeriti njegovu imovinu, sigurno ce biti dobar platisa poreza na luksuz kojeg zagovara. samo, tad mu vjerovatno nece ostati dovoljno love da placa 150 KM za glas na izborima! a, toliko je bistar da, jadan, ne zna ni za sta se kandidovao, pa mirne duse novinarima kaze da se kandidovao za mjesto PREDSJEDNIKA VIJECA MINISTARA.
na kraju ce jos i ovaj uci u predsjednistvo.
Prava populisticka prica za primitivne Balkance...
Dobar je ovaj lik. Uzeti novac od naroda i dati ga firmama!!
ovo je koopiile hrvatskog naroda. nista se gore nije moglo desiti po njih od pojave ovakvih ljigavih i prevejanih tipova kakav je on ili Ljubic i jos neki politicari kojima apsolutno nije stalo do polozaja hrvatskog (ne mogu zbog toga reci njihovog) naroda.
jel\' samo mene ova slika podsjeca na star trek?
koja je ovo lopuza, prevara,upomoc ajjjjjjjjjjjjjjjjjj ako nas on spopadne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.nemoj molim te
@RS Zemljače da ti pojasnim. To moze biti porez na drugo auto, treći stan, luksuznu robu. To je korektan potez zbog kojeg bi vise izdvajalo onih 7% bogatih.
Mene je uverio i ima moj glas. Da je iko od vas sto ste ispred mene pisali ikada radio u \"normalnoj\" zapadnjackoj drzavi znao bi o cemu ovaj fini covjek gore prica: Para onome koji rinta - porez robovlasniku. Zivio Lijanovic!!
SAMO NAPRIJED, OVAJ BAREM NIJE GLADAN, IMA SVE..
Ovo je najgluplji plan koji sam do sada cuo. Luksuz na sta, koga? Pa vec smo sada najsiromasnija zemlja u Evropi, koji luksuz? Subvencije nikada nisu bile resenje jer kreiraju neproduktivne kompanije koje nisu u stanju da opravdaju svoje postojanje na trzistu bez subvencija. Ova kampanja je ravna komunistickoj diktaturi i komunistickoj ideji ekonomije. Smesno i pateticno
cuj ovog papka pa mi da smo htjeli raditi nebi rasturili SFRJ. Interesujeme kad bi on bio neko kad bi doso na vlast dal bi uplatio porez na svu svoju imovinu
Nemojte samo da luksuz budu cigarete i kruh. Poreze udariti na skupe automobile, ogromne vile i vikendice, jahte a bogami ako mislite da se poljoprivredi ponovo vrate seljaci ponovo aktivirati poreze na poljoprivredno zemljište. Samo tako zemlja neće stajati i zarastati u korov nego će se poćeti obrađivati a sa tim bi možda riješili i veliki broj prijavljenih na biroima rada a možda bi se pokrenuo i povratak a i općine bi popravile svoje buđete.