Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljkovicu ti i tvoja vlada ste teroristi nad gradjanima, ovo sta radite tacno nije bilo ni u ratu, za svoju nesposobnost i nerad optuzujete druge...Da li je politika i kada se građanima zbog nekoliko maraka duga iskljuci struja il je to samo kada se grasu i drugim javnim preduzecima uradi???
Ne razumjem kako jedan ovakav nazovimo ga lopov-politicar moze da kaze nesto ovako. Mjesecima sjedi u fotelji i nista neradi osim sto dobija platu,nije pokusao da rijesi ove probleme.I na kraju kad je doslo do iskljucenja svi mi krivi!!
...nije daleko od pameti da zlaya preko svojihčini pi­zdarije...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovi iz SDA kada nemaju argumenata za svoj nerad odmah se hvataju agresije i patriotizma i svi su drugi krivi samo oni nisu, za 20 godina vase vladavine ste unistili sva preduzeca samo sto sada polahko sve dolazi na naplatu
Pusti se ba SDA, ako bilo je bolje prije godinu dana kada je i SDP bio dio vladajuce strukture u Kantonu. Isto sra.e, niko nista ne radi, samo plate uzimaju. Dovoljno je otici na stranicu Vlade Kantona i procitati biografiju ovog nesposobnjakovica.
Nek je stid i sramota ovog premijera, koji se uhvatio davanja izjava, umjesto da ode do GRAS-a, SArajevo Gasa, ZOI-a, Hidrogradnje, privrednog drusta "Butmir"... al ne, nece on da ide u njihova preduzeca. on njih ceka ispred Vlade, da oni strajkuju i mrznu se :((( imas li srca Zeljkovicu?
he - he, a toplane?
A kad sami sebe prcate kako je tek nama Zeljkoviću sa vama multietničarima
A šta si ti Zeljkovicu ? SDA bruko ovog grada
Kako bi naš narod rekao"ajj ne pametuj riješi to zato si plaćen".
banditi lopovi idite svi u ljepu P.M
nosi se lopove i ti i svi redom ostali . kakvi ste vi teroristi to majka vise ne rada.
sto se tice plina, stara zidovska poslovica kaze: bolje da rusi zavrnu nego svabe da puste...
DABOME DA JE U PITANJU ONO U CEMU STE VI BALIJANERI NAJ BOLJI LICEMJERJE,PODMETANJE,LOPOVLUK,LAGANJE,SPLETKARENJ,POLTRONSTVO I SVAKAKO ONO STO TI RECE TERORIZAM.
Potrošiš 5 kubika vode, plaćaš za 15 kubika, plaćaš plin ne dobijaš ga, plaćaš kartu, nemaš prijevoz. Al' zato je važno da li si Bošnjak, Hrvat ili Srbin. ccc
Ne trebaju vama ni hrvati ni srbi. Sami ćete se riješiti.
Zeljkovicu ti si srusio toplane pa sada hoces i ove firme da srusis samo neznam kako mislis proci na izborima 2014 godine to mi nije jasno za mene je svaki kreten ko glasa za tebe i one kretene ostale
on osudjuje,a zar nije on taj koji bio trebao rijesiti sve ovo!¨?
Zeljkovicu *** ti pleme i tebi i aliji baliji sta uradise od bosnjackog naroda na prosjacki stap ga dovedoste dabog da vam potomci nemali ni za hljeba djecu vam *** zlu prokletu.
SDA je gora od cetnika!!! Karadzicu vrati se, pobij nas sve, radije nas ti pobij nego ove gladne balije, *** li im familije mrtve!
CUJ NJEGA =D NE MOGU DA PISEM KOLIKO JE ZLA NANJEO GRADJANIMA, SAMO CU REC MIRNE DUSE, **BEM TI SVE STO IMAS!!!!!!