Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu su se golubovi toliko razmnožili da su postali ozbiljna napast. Gradonačelnik ponudi 10.000 KM onome ko rješi taj problem. Dođe Mujo kod njega i kaže: Imam ja rješenje, ali samo ako mi daš odmah lovu! Poslije dužeg natezanja,… tamo – ovamo, daju mu novac. Mujo donese kavez i u njemu ljubičastog goluba. Otvori kavez i golub odleti. Odjednom se na nebu stvori najveće jato golubova koje su ikada vidjeli, svi su pratili ljubičastog, dok nisu nestali zauvjek. Sretni gradonačelnik zahvaljuje Muji i pita ga: Jel Mujo, hoćeš li da zaradiš još 100.000 KM? Kako? – pita Mujo. Imaš li, svega ti, možda jednog ljubičastog Sandžakliju?
oslikava pravo stanje drzave, milion golubova i jedan od njih se upravo sprema da sleti i po.s.e.re se na ono sto radis dok se dzamija pravi u daljini a na ulici nema ziva roba
\"Obziom da je autorici u vrijeme slikanja bilo 11 godina slika je fenomenalna.Meni pomalo lići na sken.\" Jesi li dobar, pa vidiš suncobrane iza! Vidiš da nije stara. I ko je samo bubnuo da je slika stara Uostalom,u EXIF-u svake slike imaš podatke kada je uslikana i sa čim je slikana, bio to mobilni telefon ili najnapredniji foto aparat.
Svaka čast Esadu da od 3000 fotografija posudi baš onu koja će biti pobjednička.
Obzirom da je gosp. Klačar Esad već znao koja će slika biti pobjednička te je posudio i prije proglašenja mislim da bi ga trebali staviti u komisiju.
Ovaj golub je namontiran.
Obziom da je autorici u vrijeme slikanja bilo 11 godina slika je fenomenalna.Meni pomalo lići na sken.
AMELA JE UKRALA SLIKU ESADU JA IMAM DOKAZ AMELA JE LOPOV
ESAD JE LOPOV LOPOVE SRBIJANSKI
Definitivno nakon ovog incidenta odustajem sa slanjem slika. Očito da je sve laž i namještaljka. Komisija ne radi svoj posao kako treba i ne drže se pravila opisanih na portalu.Ne mogu da vjerujem da nisu primjetili potpuno dvije iste slike od različitih autora što znaći da se te slike uopšte i ne boduju i ne pregledavaju.Momak 1995 godište šalje slike iz 1984 godine i to mu prolazi. Prolaze i nekakvi pejsaži sa nekih planina koje nemaju veze sa Sarajevom. Sve u svemu bruka.
a ciganluka Boze ti sacuvaj, jado, ako ti je stalo bas toliko do aparata ja cu ti kupit, ne brukaj svoju vjeru!ccccc......
samo da kažem da je prezime KLAČAR iz istog sela okle je i LAGUMDŽIJA... istočna bosna...
a sto bi Amela dobila nagradu ako ona nije poslala sliku i ucestvovala u takmicenju? sliku i lopova koji je ukrao treba diskvalifikovati. prvu nagradu bi trebao dobiti autor/auorica slike koja je bila na drugojm mjestu, itd.
Sarajevski parazit ,mamu svoju sibicarsku a i sta ona ima sibicarske gluposti fotografisat pored nako lijepog travnika
Esad Klošar
Najiskrenije se nadam da će smrdi kad sljedeći put krenu na nas tebe prvog zaklat, gnjido
Ja sam E. Klačar i autor sam fotografije, da, ali nije bitno.