Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ćemo sami Feđa i ja na protestima bit :) Pa eto poznaćete me...
Možemo li ponovo očekivati kreativne inicijative tipa da se ne plaćaju računi za režije (na koje je svakako obračunat i plaćen PDV)? Ili ćemo ovaj put možda biti pozvani da ne kupujemo hljeb i mlijeko mjesec-dva?
Ja ću predložit da se svi kolektivno, nas dvojica, zaletimo i glavama probijemo par zidova u Predsjedništvu. Nema labavo! To hljeb, mlijeko, jogurt, kifle su gluposti ako mene neko pita, ko što me ne pita.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sto bi Ciro svojevremeno rekao Hasagicu .. samo ti udri sine, ko im *ebe majku! SVi na noge, sva ministarstva polupati i rastjerati bagru!
e moj moamere pa kad bi svi bili jaki i na djelu koliko su jaki na rijecima davno bi mi njih skinuli sa pozicija tacnije niti postavili ih nebi..
sultan budi razuman i kulturan mozda i kakva omladina cita ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest' ga krenulo sa ovim protestima.
Glupo mi je što lik misli da smo svi zadivljeni facebook-om i da smo svi pretplaćeni na njegov profil. A ne fkt, ide li ko na ovo sutra?! Ima li kakve kafe, meze, kakve promocije?!
Ovaj Feđa je bolesnik teški, treba ga kod hodže kakvog odvest da mu prouči na kocku i na vodu.
Hajmo ih rusit!
Kakvo nasilje? ŠTA GLUMITE? Kakvo razbijanje? PA da se od naših para to popravlja?! Ne znam kako AL' PO ZAKONU samo.
http://www.cestitkeza.com/
Glupih li i primitivnih komentara.. Kako izgleda, kako je obucen, sta puši, haha, ja debilnog svijeta. Treba nas sve pogaziti..
Iz Prijedora su ti se sigurno javili isti oni koji su '92 sproveli genocid nad Bošnjacima................
sta je sa vojskom feda ????? svima su smanjene penzije za 200km ??????????????????????????????????????????????????????????????????? jos su neki bili i prije ratna vojna lica!!!!
Ma ovo je travar teski
Propali glumče, bude li reprezentacija BIH ispastala zbog tvojih protesta - zapamtit ce ih dobro. Podrzavam proteste ali tek nakon 10.9. kada reprezentacija odleti u Slovacku.
*zapamtit ces ih dobro
Ja sam definitivno ZA proteste, da se sruši čitav parlament i ova beskorisna vlada, ali me ovaj Štukan strašno nervira, izgleda isto neki klošar...
Podrska za stukana, ako nista bar zbog ovih komentara.
ko njega stavi da ista vodi..pa to je degenerik kakav se jednom u 100 godina rodi...pa jel vi ljudi znate za kim idete u te proteste...ccc...ooo boze...oci otvori ovom napacenom narodu da ih ne vode ovakvi kao ovce na klanje...
Don Quijote, svega mi...