Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
svaka im cast! uvijek bili i ostali raja... hvala!
@student Kuci ti mama bolje sprema... aa seljanko ??? Da nisi dosla u dom ne bi znala za drugu hranu osim za grah !
bila sam i u Nedzaricima godinu dana i na Bjelavama i hrana je predobra u oba doma... i naravno svaka cast kuharima za ovo jucer :)
svaka cast, a onda su nahranjeni studenti trebali zaduzit po lopatu da malo ociste ulice.
Stas ti od mesa?
smijesno,pa ja placam svojim parama to da me hrane, pa ne rade besplatno,pa da sada budemo zadivljeni tim sto su oni tako fini i dosli na posao,a sto se tice pogaca,hljeb ko hljeb,dajte malo mesa,dosta nam je hljeba
Bravo rođak, svaka čast!
oni su tolika raja da je to nevjerovatno! svaka im čast! bila je samo jedna odvratna, vikala je uvijek, izderavala se, al ju je na kraju srčani pokupio
Momak koji je došao sa Alipašinog se zove Davor Marković! Bravo Davore!
Zadivljena sam ovim podvigom!!! Ne znam za Bjelave al hranu koju prave u Nedzaricima je odvratna, premasna, vise hladna nego topla! Fuj Ovo je samo jos jedan trik da se gradjanima zamazu oci o stanju u domovima!!! Njohova je duznost hraniti 1000 ljudi, sta tu ima biti tako ocaravajuce?
Bravo za ljude, koji svjesno obavljaju svoj posao. Uzmite ih za primjer, samo zajednicki se moze prebroditi vasa nesreca.
lijepo je znati da još postoje ovakvi ljudi, svaka čast!
I ovo je Bosna i Hercegovina. SVAKA ČAST! :D
Šta je ovo jutros lik koji radi u Nedaricima mi prolazi pored kuce, rek\' brate gdje si ti bio ka\'e na poslu...Pitam ga ja s cim je dosao kaze pjeske, a lik invalid nema 1 ruku...Sad vi skontajte frajer pjeske Nedarici-Hadzici?!
kuhace jos koji dan i nema hrane...nemoguce je dostaviti robu kamionima itd...savjetujem studentima da se obezbjede pastetama, jajima, konzervama, i pivama...:) isto sam uradio...