Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzlanski univerzitet pun iskompleksiranih pacenika koji nisu ni p od profesora! trebali bi da nauce sta svoje studente! u svakoj normalnoj drzavi profesor koji ima slabu prolaznost ide na disciplinksu jer to znaci da nije naucio svoje studente, a ovdje ako ti je prolaznost 1% onda si mega-car! kakva drzava- takav univerzitet! jedino SA univ. lici na nesto! ostalo sve supa do supe!
I na sarajevskom univerzitetu ima profesora kod kojih je godinama slaba prolaznost, pa nikom nista, u ovoj drzavi disciplinska komisija je nepoznat pojam....
Konacno :) iako me nije zahvatio ovaj problem ove godine drago mi je da se sve rijesilo radi mnogo mojih kolega na Medicinskom fakultetu, zelim im sretan upis znam od kada cekaju i sto je najgore nisu mogli izlaziti na ispite.
ovi na FIT-u u mostaru ubise xD 80KM po predmetu, a svima ostane po 5+ komada, ima tu jos i dodatnih troskova... ne mozes nikad upratit, stalno se mijenja.. a naravno kvalitet nastave ostaje isti xD
prvo taj tekst nije tacan jer na medicini u tz ima studenata koji obnavljaju po 3,4,5 i vise puta drugu godinu. to svi znaju a studenti se samo zale a politicari kupe poene. jadan je sistem skolovanja a studenti su krivi za sve jer se zna da po zakonu mozes obnovit istu god.2 puta a tamo se digli a obnavljaju po 4 puta drugu godinu i takvih ima 200 na medicini.
Pa šta ima obnavljati 2 godine na Filozofskom fakultetu, evo na Medicini
Je li ovaj zakon na snazi u Sarajevskom kantonu????
Hoćemo smanjenje tehnokratije na slobodnu studentsku MISAO! jel to jasno? I da se Ekrem nogira iz kuhinje!
A stali cete studirati .....,lopovluk ,dabogda propali i nestala ta fantom drzava.....!
Super, da nije ovakve vlade, vjerujem da bi se ovakva odluka donosila jos pola godine...
Tuzlanski univerzitet ide naprijed :)