Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Klix za jednu finu i normalnu priču a momcima svaka čast!
na sto vijesti jedna dobra a ti njih hvalis. bem ti sve
@BilbordBavarac5 Drug, ne budi seljak! Baš zbog tih 100 loših kažem hvala!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Studenti su krhka stvorenja kojima treba pomoć." Jesu stvarno, vikendom puna Sloga krhkih.
Ne znam zašto novinarka intervjua do krajnosti "izobličila" naše riječi, ali pretpostavljam da joj bilo stalo izazvati zbunjenost i klikove. Tekst nismo smjeli vidjeti prije objave. Jer upravo se u detaljima krije đavo. Rečenicu "Molim vas, naglasite da ovaj naš rad NIJE SAMO ljubav prema psima, NEGO I jedna vrsta preživljavanja" ona je izobličila u suštu suprotnost. Ta nemarnost nas je koštala komentara mržnje i na koncu gubljenja posla.
nije iz ljubavi nego da prezive a onda je iz ljubavi dogovorite se
U razgovoru nam otkrivaju da se ne radi ni o kakvoj romantici, niti poslu iz snova. Cijela priča ima jedan background, a to je čisto preživljavanje...."Ovo nije klasični zapadnjački trend, gdje dvojica studenata iz velike ljubavi šetaju tuđe pse, ovo je čisto preživljavanje. Ma jel' moguće da se ovako reklamirate: Šetači sarajevskih pasa "Ovo nije ljubav, nego preživljavanje" ?! Grozno!Nađite neki drugi posao za preživljavanje momci, a ovaj "posao" ostavite onima koji ipak vole životinje !
Nadam se bakire ako ima ikakve pravde na zemlji da ces ti ovako cuke vodat za koru hljeba..karino..
Čuj 10 KM po satu, profesori toliko naplaćuju instrukcije!
skupo nevoda slona...
Bravo Kristijan i Denise, svaka cast. I vasi vrsnjaci na zapadu rade razne poslove i studiraju. Rad uz studije svaka kompanija vise cijeni nego samo studiranje. Bravo.
Neko ovako pošteno zarađuje novac, a neki mladi kod ovoga lika na orgijama u stanu na Čaršiji. Zarađuje eure i obrće mlade Sarajevske momke: https://www.youtube.com/watch?v=KQKb-N6O7G4
"Ovo nije klasični zapadnjački trend, gdje dvojica studenata iz velike ljubavi šetaju tuđe pse, ovo je čisto preživljavanje." Uz duzno postovanje, upravo ova recenica ovdje ce svakoga ko imalo drzi do dobrobiti svog ljubimca odvratiti od trazenja ove usluge od doticnih. Radije cu psa dati na cuvanje/setanje nekome ko to zaista uziva raditi. 10 KM po satu je i vise nego puno da bi se pas maltretirao.
@Jiaogulan "Na zapadu niko svog dragog ljubimca nebi prepustio mrziocima pasa." WTF? Ko je gdje spomenuo neke mrzioce pasa?
@Optimissticna Ja svoga psa izvodim jer nit zelim da ga predajem ikome drugome, nit sam toliko zauzeta da ne mogu to uraditi. Ovdje nisam referirala na sebe, vec na ljude koji u odredjenim dnaima zaista nemaju vremena da ispune kvotu i treba im pomoc. U tom slucaju, dati psa nekome koga nije briga za psa je apsurd. Prije nego javno prozovete nekoga za njegovo misljenje, nastojte da razumijete namjeru iza komentara. Prijatan dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo i pošteno zaradjeno.
Meni je ovo baš fino. Svaka čast momci, želim vam puno posla, uspjeha na fakultetu, finu zaradu, sve najbolje! Respect. :)
Teško da će imati finu zaradu jer samo jednog psa šetaju al' valjda će im ovo biti dobra reklama!
Fino, tako i treba . A ne ocekivati marku od roditelja .
Samo neka je posteno. Momci svaka cast!
Ovi momci će uvijek imati posla jer je Sarajevo prepuno pasa. Oni iz Ustikoline, Foče, Novog Pazara, Pljevlje su najdominantniji.
Baš si paćenik..
E, raja, to vam je poniženje cuku da šetate umijesto da se bavite naukom i trebe da proshetate. Dušmanska je zemlja tamo gdje se studenti pretvaraju u hamale.