Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja iskreno ne znam na koga vi apelujete vise. Ovdje generalno ima 20% nezadovoljnog stanovnistva, koje zivi u katastrofalni uslovnima. Zatim imate 50% stanovnistva koje zivi upravo radi ovakve politicke scene, tj, amiđa, ujak, ovaj onaj nasao ili nastelio posao. I na kraju saga imati 30% onaj najbogatiji sloj, koji ce na kraju svega napraviti svoje mini banovici. E sada, ako vi mislite da ce tih 20% moci nesto sami uraditi, vi se grdno varate.. Dok ne bude ovdje ako nista odlucna vecina, koja ce znati sta radi, dolazi promjena, a dok Vi "jadnici" izigravate klovne i pravite zabavu "supcima" koja sjedi u parlamentu, nista od toga....
ovo dosli samo izvrsni studenti koji mogu dobit stipendije. Sta ce bezveze dolazit oni sa 6.0 prosjekom
Najjače je što je na facebook-u bilo preko 3 hiljade "going" studenata. Čak da su došli svi koji "going to this event" bilo bi to beznačajno, jer su vlasti gluhe za naše zahtjeve.
200 studenata zeli bolju buducnost u ovoj zemlji,ostalo sadakistan :( ko ima djecu savjetujem mu da ih hitno vodi iz ovog potonulog drustva gdje zna i umije.
U Banja Luci nije bilo 30 balija mi vehabija na skupu za Muslimanski islamskoi fakultet na prostoru cjele Bih, ja licno ovdije znam 3 iz Kozarca, dvojr su iz Prijedora i 5,6 njih Banja Luckih balija sta rade za C.I.A-nvo-usaid, da ih nije cuvalo nekoliko destina specijalne policije i jos toliko u civilu gradjani Banja Luke i Republiker Srpske bih rasterali za 5 minuta, drugar koji je iz radoznalosti otisao kod 15-ak balija in nvo-a u Banja Luci, kaze da pola nisu studenti, vece da su dosli da misleci da bi uspostavljanjem Muslimanskog-islamistickog fakulteta kao jedinog na teritoriji cijele BIH, bila ukinuta Srpska ddrzava R,S, Bosanski bio proglasen za jedini jezik, kUlin Ban i Tvrtko se kao Tuzli lazno proglasili Muslimanima i da bi to uslo poslije i u udzbenike, i da bi obrazovali mlade Muslimane da kroz obrazovanje teze unitarnoj Muslimanskoj serijatskoj Muslimanskoj Bosni, sramota za BanjaLucane sto nisu rasterali ovih 10-tak zaostalih Muslimanskih nakaza iz Prijedora i Kozarca!
zar samo 30 studenata u zenici gledam ih dosao ih podrzati a ostali po kafama, izlezavaju se smradovi jedni rijec je o vama a nigdje vas danas svasta
Ovi studenti nisu normalni pa bolje da sute i idu na kafe svaki dan nego da bzvz protestuju jer mi iz SDA ne volimo ovakve studente !!!
ko koga ovde jebe? Svi znamo sta je problem, ne postoji nikakav "narod Bosne" koji misli jedinstveno
Nevjerovatno ponovo protestvuju na pogrešnom mjestu. Ministarstvo prosvjete i kulture RS nije dalo saglasnost za Erasmus +!!!! Tu trebate protestovati a ne srati o multikulturi i da su svi krivi!!! E moji studenti niste nista pametniji nego mi sto smo mi bili 92. ispred Izvršnog vijeća...
svaka cast za natpise... totalno objasnili
balkan je propast
Sramota sarajevo !!! Ipak Sarajevski studenti su radije otisli na kafu, a buducnost ko je'be !
AFERIM na niste ste grane spali studenti kad ste dozvolili da Vas jedan Nihad DENINO sa Alipašina vodi jedan obicni djeparoš i lopov dobio nogu iz Avaza ukrao čovjeku novčanik a on nam prica o poštenju AFERIM još jednom
Revolucija znaci prevrat, naglo i nasilno mjenjanje postojeceg drustvenog poretka koje vrse dotle prigusivane klase. Ovo nije to ovo su mirni protest na koje je izaslo deset ljudi. Time kod nas nista nece niko postici da je bilo pola Bosne i Hercegovine. Kad su svaki dan mame isle pit' kafu za bebe kod nas je i to bila 'revolucija'. Nama treba Che Guevara, ali niko nema bunt kao on. Tuzno !!
ma i da ga imamo sumnjam da bi ka ko pratio..ismijan bi bio najvjerovatnije
I, da, ovi što su bilo šta napisali protiv protestanata, je.bem vam ma.mu u usta, popišam vam se materi u usta. Jasno?!!!
Prestanimo glasati za kretene!!!
Ova država mi je omrzla. Omrzli su mi je političari. Kada bi mi Tihić došao i rekao da mi nudi pare, onako bezveze da mi da milion, vjerujete li mi da bi ga slatko poslao u pm, zbog svih ovih godina u kojima su od Bosne napravili logor.
Haj ne lazi, uzeo bi milion a kroz koju godinu bi pitao ima li jos kao i svi,!