Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ne trebaju sudije iz RS, problem riješen. Idemo dalje
Koja je svrha suda kad ga niko ne poštuje....?
Nemere raditi odnosno nikad nije ni radio hahaha
I to ce Smit nametnuti. Nikakav problem.
Kada imamo mogucnost onda je savrseno legitimno da se jedan ili dva naroda u BiH preglasaju i dovest cemo milion eksperata da to potvrde. Medjutim kada se desi da nas, po istom principu, preglasaju onda cemo kukati, pozivati se na nelegitimnost odluke, vikati izdaja...
sve je ovo na fonu covicevog legitimnog predstavljanja stobplenkovic pute van de layen zeli provuci u bih ddtobje nemohuce. citav koncept po dejtonu je zasnovan na tome da su u instituucijama ravnoptavno zastupljeni svi narodi i nista vise od toga.
To neitresira ovu Bagru prava oni samo vjeruju daim sto vise Milijarde!?
Izgleda kao stručnjak za pravo na rakiju
ovaj srucnjak je javno govorio da se u drugom krug bez Lendinog potpisa moze izabrati mandatar za Premijera F BiH , a na kraju ga morade nametnuti VP
Ovaj plačenički portal,je udarnu vijest o Nikšićevom čerečenju šuma FBiH kriminalnim zaobilaženjem nadležnih institucija država 15 min.+30min.sporednim prikazom,da bi je uklonio skroz,a ovo palamuđenje drži evo 2 sata.
Ne razumijem ovog pravnika,ako sud ima legitimitet i funkcioniše i sa 6 sudija( tri stranca) i valjan je i bez sudija iz RSa,zašto bi medjunarodna zajednica vršila pritisak na RSu da izabere sudije iz ovog entiteta kako se on zalaže u svojoj pravnoj mudrosti?
Pa nisu tih 6 sudija vječni,mora se otkočiti imenovanje.
Ovaj prodao stan od ženine tetke, nekretnine, lovu uzeo i nogirao ženu, našao neku tuzlansku mlađu, sve njenu imovinu oteo, sve lopovi.
NEMA NI SUDA NI DRZAVE SVE POLITICARI STAVILI POD SVOJU RUKU OPLJACKALI RASTURILI NIKAD I NECE BIT DRZAVE DOK OVI VLADAJU NESKOLOVANI KUPLJENI DIPLOMA .
Pravno gledajući, nedostatak troje domaćih sudija ne bi trebao da bude prepreka za rad Ustavnog suda BIH. Njajke se na svoju diplomu bilmeze
Manji blentitet se aktuelno zaduzuje po kamati od 11% , a narodu prosipaju kosti o ugrozenosti da glodju ko bjesni psi. Srbujte bolan, zar ne kontate svoju patriJotsku zadaću.
On je stručnjak za šupljiranje.
Dokle god sudije predlažu stranke ništa to nevalja