Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne primajte nikog u svoja kola, komunicirajte telefonom, ugradite duple brave u stan I cuvajte se ajkula motrite na ljude. Ovo su nesigurna vremena.
bravo Johny
Cojk nas ubijedi da je dobro biti i ne razvijen...
Mada nema znakova hakiranja u Laktašima je privremeno zaustavljeno cijepanje atoma,svi čekići su detaljno provjereni prije nego je nastavljen proces cijepanja atoma.
mošnje nisu postedjene
"Mi nemamo razvijenu industriju koja je razvijena čisto na elektronskom servisu. U BiH je nešto drukčija situacija nego u razvijenijim zemljama." U prevodu, KOD NAS SE STVARI RADE PREKO SALTERA, NAKON STO OSTAVITE OTISAK PRSTA NA MJESTO GDJE JE NAMIJENJEN SVOJERUCNI POTPIS.
Cik ovdje pa da ih poderu nasi samouki!
Ovaj nema veze o IT..
Ispade da je dobro sto smo neandretalci.
@insinuator ..ti si majmun ..u zivotu aerodroma ni aviona nisi vidio ...letio se samo kad si padao sa šlive ..orangutanu
Samo da ne hakuju Bilalove hutbe na ytb😂😂😂
NEdo dragi ALah. Samo ans još one drže proi zdravoj pameti ! JEr nakon njih odmah znamo šta nije !
Sta radi tumor mozga u glavi bosnjaka?? GLADUJE.
Sta radi tumor mozga u glavi srboustashe?? Jede sam sebe.
Privreda u opasnosti..Koja privreda majku vam vasu..
Hakirani smo mi vec odavno. svi virusi se koncentrisali u parlamentu. Trebao bi jedan dobar reset.
Da hoce Bakiru Sebiju hakovati
Čovjek je apsolutni šarlatan. Hakeri su uzeli NSA program kojeg su ukrali a koji je napravljen da provaljuje u državne i sve druge mreže. Kako je to crv a nije virus te pamet ovih kvazi stručnjaka ne može da shvati da je antivirus softver nemoćan i beskoristan za ovu najnoviju opasnost. Šta sam ja uradio ? Skinete sa microsofta update ili ručno daunlodujete i zakrpite OS. Ipak toliko je NSA alata ukradeno da morate provjeriti za svaki i za svaki tražiti zakrpu.
Šta je dobro u tom zlu ? Pa kad se na kraju dobro pokrpite ni NSA vam više nemože provaliti ! :))
@afterparty Ti ako nisi msiješan samo navedi broj zakrpe za Windows 7. Oporbane ako imaš isti ! PUna bosna Intelektualaca koji ne znaju zakrpiti ni svoj OS a samo z+tvrde da treba nekog zaosliti baacju dove paušalne ocjene i globalne priče !
I zalimo se kako niko ne misli na nas
velike ribe se pecaju, a ne neka tamo karina od države