Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna i hercegovina ima vecinu muslimana tebi se to svidilo ili al je tako a hrvati nek idu u hrvatsku srbi u srbiju jer im je tamo mjesto kao i tebi majmune jedan idi u pm.
HRISCANIN,TURCIN,.JOSIP idi te na SELO odakle ste dosli. Ne mjesajj vjeru ovdje, u Bosni je problem sto je puno NACIONALISTA i sve dok je takve BAGRE nasa drzave nikada nece otici u Evropu, zato pustite suplju pricu vec se trebamo svi da promjenimo !!!!!
EKSKLUZIVNO!!!! Reis Cerić je u Mostaru prešao nazad na katolicizam i postao biskup Cerić. Ovim kršćanima koji se kriju pod muslimanskim imenima i koji su za vreću brašna prodali našu svetu vjeru, biskup Cerić poručuje: Vratite se na kršćanstvo, dobićete dvije vreće brašna! :DDDDDDDDDDD
istina, da nije Muslimana, Hrvati i Srbi bi vec zarvsili davno pricu sa ovom nesretnom bosnom, ovako mi Hrvati u svojoj kriscanskoj Europi ostajemo taoci sake Muslimana koji posatju sve radikalniji.
Muslimani zašto pričate srpski? Sram vas bilo, zaboravili ste turski.
za \'hriscanina\' jel ti to papa na misi sapnuo na uho ?mozes i ti njemu sapnuti,nek se goni u picku materinu
BiH je većinski kršćanska država u kršćanskoj Europi. Muslimani nek se sele u Tursku, odakle su i došli. Islam je strano tijelo u Evropi.
strucna pomoc za unistavanje nase drzave bosne i hercegovine traje vec skoro dvadeset godina...EU a je vec odavno zgazila na nasu zemlju i podrzava genocidase dal oni bili u srbiji il hrvatskoj! i to samo sto je vecina stanovnistva u bosni i hercegovini muslimanske vjeroispovjesti!