Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjooo kako lažu, od sdp-a ne možeš oka otvorit
Gospodine Celo, Einstein jednom rece \"Ljudska glupost i svemir su beskonacni, ali za ovo drugo nisam siguran\". Ti definitivno potvrdjujes ovu teoriju.
Ti si malo glup, jelde? Haj neke, nema veze ;)
Smješno. Pa i Vaša šefica Lidija Korać je članica stranke, i Vaš predsjednik predsjednika Emir Đikić pa čak i ona mala ružna što Vam radi kao portirka u Sarajevu Nina nekako, sve članovi SDP-a.
http://uploadpic.org/view-pic.php?img=96384
http://www.youtube.com/watch?v=vBbwLZ22Iqw
Bojane, pazi muha!...Hvala Mirnese, spasio si mi zivot!
700.000 cega? Suhi sljiva? Eksera? Poznata nam je politika naplate u BiH, sve na veresiju i kompenzaciju. Ako je procjena 700k, neka budi sretni (Europlakat i slicni) ako naplate i 20% u cash-u.
Ja kako bi volio da vidim u zatvoru ove LOPOVCINE Harisa SIlajdzica, Vahida Hecu, Sadu Bahtica, Safeta Halilovica, Sabana SIvica, Sejdu Zukanovica... ma vise od pola lopovske stranke ZaGraBiH 100% od naroda PRIJE SVEGA! Sjeme im se zatrlo!
Pa ovo uopšte nije puno s obzirom na milione koje će ukrasti ako dođu/ostanu na vlasti. Ovo im je maltene, jedini ulog, osim obraza, naravno.