Korist mnogo veća od sankcija
0
Strankama u BiH se isplati kršiti zakone
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP bi prodao i narod i sve..i obicaje i tradiciju...samo bi ostao ateizam i dosle gay parade
a sta je sa SDP...znamo ciji je ovo portal?
a chemu sluzhe Zakoni, i Kazne.. molim lijepo, odmjerit i chak neke aktivnosti im i zabranit.. npr.. uporabu medija.. na nekoliko mjeseci. ili, pojedinim politicarima koji sustavno rade kaznena djela.. na taj nachin napunit kasu Drzavnog prorachuna,.. iz dzepa stranke, kojoj su i napunili iz Drzavnog prorachuna..
LDS=kriminalci
@hzsa eto ti mi znas sta bi bilo,hajde suti ba...dok god je nacionalisticnkih razmisljanja i stovanja nacija uvijek ce biti ovako,,,,kako ste mutavi toliko mi smo ljudi,sa planete zemlje,,,,,nacionalne podjele,sta je to ? kada tkao buidemo razmisljali nece biti zla u svijetu......ljudska rasa je mnogo primitivna.....jos uvijek,nazalost...
MOLIM VAS DA KAZNITE SVE ONE KOJI SU BILI NA VLASTI I KRALI NOVAC...SVE OPTUZITI PA ONDA NEKA SE BRANE, SVE NA DOKAZE,AKO NEMA DOKAZA SVE PO ZATVARATI I ROBIJU DATI,TAKO SE KLICA UNISTAVA IZ KORJENA,ONDA SLJEDECI KADA DODJU NA VLAST BIT CE OPREZNI JER ZNAJU STA IH CEKA.PRIHVATIT CE POSAO POLITICARA SA STRAHOPOSTOVANJEM I MORAT CE GA RADITI KAKO TREBA. TAKO SE TO RADI. RIGOROZAN REZIM AKO ZELIMO DA NAM DRZAVA FUNKCIONISE KAKO TREBA...OVA TALASIKA SVIMA DAJE FURSETA DA MOGU STA HOCE RADITI !!!!!
Da nije bilo SDA i rahmetli Alije, ovo sada ne bi bila BiH, nego bi bila jedna obicna srpska zemlja, a muslimana ne bi ni bilo. SDA i Alija hvala Vam od sveg srca!
ko da će kiša
M I L F
A ti sa takvim rijecnikom nikad neces izaci iz bih, niti dobiti neku diplumu za ucesce u necemu kamoli neki vrijedniji certifikat, al to je dobro, bar nas neces sramotiti vani.
silajdžićeva p r o f u k n j a č a
i tebe bro nabijem na racku i te sto su pohvalili ovu ravaku.
Cik BiH je pohvaljen od mnogih svjetskih organizacija kao i irena iako ne stizu i ne uspijevaju kazniti svaki prekrsaj. To samo govori kako je tesko nadgledati stranke u bih koje jedva cekaju da naprave neku prevaru i krse zakon.
ovu psihopaticnu ravaku irenu hadziabdic nataknem na racku
Sto vise ukradu prije ce se rasturiti ova nakaradna tvorevina BiH!