Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha. lijepo zborite po običaju. šta ćete URADITI da spriječite de facto podjelu? Npr. hoćete li povest narod u ustanak i za OSLOBOĐENJE okupirane teritorije?
Zalosno je, da ce za kratko vrijeme narod biti stavljen ponovo da bira? Rat ili mir.... A sve zahvaljujuci sposobnim politicarima a i naivnom narodu, vecini.
To RS nikad nije ni pokusala sakriti - nikako mi nije jasno da niko od politicara BiH ne reaguje - sta li ih cini tako distanciranim??? Zasto ne traze jaci i transparentniji stav EU koja ih samo obmanjuje?! Neka nam je Nebo na pomoci, jer druge ocigledno nemamo.
Haris je jedini politicar koji se bori za BiH. Neka odu S.Halilović i kompanija iz stranke, je cu im dati glas na slijedecim izborima.
Samo naprijed podmazano je i spremno za djelovanje,kreni kreni prema meni jer sami ste to tražili RBiH će biti slobodna zemlja kad-tad i od četa, skutora i drugih neprijatelja, je..m vam poštanski kod.hahahahahahahaaaaa
Glupsonu, vidis da ce tako vama biti, sam sto ce pisati cirilicom i STOP :)
Hvala ti Harise i Zlatko, pozdrav iz Republike Srpske, uskoro nezavisne!
Kad jos tome dodamo nedavnu preporuku ICG-a da EU otvori ured u B. Luci u istom rangu kao i u Sarajevu onda mozemo zakljuciti da ovo stvarno ide u smjeru podjele BiH. Na koji nacin i treba li nam to ? Zahvalite Lagumdziji sto je rasturio drzavu.
ja na toj tabli chesto iskazujem svoje umjetnicke sposobnosti, eto koliko ona nesto znaci. a rekoh 8372 da im je kod, jednak broju zrtava genocida u srebrenici.
za 24% BEE HAA hahahaha VAMA USKORO JE GRANICNI PRELAZ KADA KRENETE PREMA ISTOCNOM SARAJEVU UPSSS RAMPA GRANICA I STOJI TABLA REPUBLIKA SRBIJA naravno CIRILICOM hahahaha
Stop majorizaciji bilo kojeg nroda u BiH, stop unitarizaciji BiH! Bagro fashističko- unitarističko- mesarsko- staljinističko- reketaško- crnokošuljaška, na čelu sa Zlajogluom, malim bosanskim miloševićem, PUSHIONA vam je!
3872....kao podkod 387 (BiH)
jel im kod 666
dobro i sta sad?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pocetak-raspada-bih-republika-srpska-dobila-svoj-medjunarodni-postanski-broj/537859.aspx