Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba ovako kada niko u državi ne provodi državnu politiku. Jasno piše u Ustavu BiH da vanjsku politiku vodi Predsjedništvo preko Ministarstva vanjskih poslova. Zašto ministar nadležan za vanjske poslove pe pošalje cirkularno pismo da se mimo ovog ministarstva nemogu obavljati nikakve međunarodne aktivnosti sa nižih nivoa i završena priča.
Zar ova stranka jos postoji ????????
zA RAZLIKU OD NEKIH KOJE OTVRARAJU GRILOVE I SETKAJU SE PO CRVENIOM TEPIHU, HARIS SILAJDZIC JE AKTIVNO UCESTVOVAO NA OSLOBAĐANJU DIVJAKA I GANICA. TO \"CRVENI\" VAS LAGUMDZIJA NIKADA NECE RADITI, JER JE NJEMU BITNA FOTELJA!
nije remetilacki faktor dodik, vec ovakvi poput harisa, bakira, i brankovica... to su ti koji nasu domovinu uporpastavaju...da ovi rade svoj posao, i da srbi pocnu ovisiti od naseg \"bosnjackog\" novca... ukinuli bi entitet istog trena.. al\' posto idoli kao ova trojka.. (ima njih jos) rukovode zemljom... necemo jos dugo svjetlo vidjeti. umjesto da se stvori ekonomski jak bosnjak, i da od tog jakog bosnjaka i njegovog novca ovise srpske porodice i njihovi poslovi... odmah bi se ukinuo RS ;) toliko. pozdrav
Republic of Sewage please go to hell !!!
@odmah odmah dodji da mi popusis musli.majmune...
Odmah skinuti sa vlasti onog mamlaza dodika, jer je remetilacki faktor u BiH i regionu!
Alija Izetbegovic i SDA , su izdali, prodali i podijelili RBiH prije nego je i zaratilo, u Dejtonu samo su potvrdili podijelu. Armija BiH je branila i odbranila Bosnu i od Alije i od Ganica i Bobana i Radovana i inih slicnih! POZDRAV I ZA DOMOVINU SPREMNI!
@ hano, sanjaj suverenitet entiteta, taj san ti se nece nikad ostvarit UVIJEK NAS IMA DOVOLJNO DA SACUVAMO BOSNU OD VAS!
Ko je ono potpisao Dejton i postojanje pc-a? Ko ono?
Zasto neka budala se ne raznese u zgradi vlade ili na sastanku \"lidera\" pa smatrali bi ga nacionalnim herojem
Entiteti imaju vladu, BiH nema :)) Jadna majko, Dejton je toliko razbucao BiH da je vise ni vrag sastaviti nece.
Javi se STRANKA koja je javno stala uz 2 HDZ i SNSD kada je bilo glasanje za Slavu Kukica kao mandatara vijeca ministara. Hajde vratite se u misiju rupu, odakle ste izasli ...
Da ste vi politicka stranka koja ima mozga znali biste da politcki subjekti imaju pravo da se bore za svoje politicke ciljeve i da ih promoviraju javno. Pa i kada je rijec o suverenitetu entiteta. To je legitiman i legalan nacin da se javnosti iznesu stavovi. Na izborima ce biraci reci svoje. I sta tu ima izdajnik zemlje BiH, Silajdzic da komentira?
Zar ovo nije izbrisano iz svih registara??? Zovite komunalce , još je ponegdje ostalo...nisu dobro usisali.