Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAATTTRRR VAAAMM EBBEMM PA STO VI KAO STRANKA KOJOJ NAROD DAJE GLASOVE NE PRODUZMETE NESTO? STO CEKATE DA VAM DRUGI RIJESAVAJU PROBLEME? NAEBACU VAMM SE MAJCICCEE SVIMMAA SAMO KAD MI PUKNE FILM I DODJE ZUTA MINUTA, BITT CE VASS SVUDA PA I U CEVAPPIMA....
Svakako joj je Valentin majMoončić oduzeo nadležnosti, Dodo samo prepisao...
Nije uzalud rekao dodik tiha voda brijeg roni ko nije svatio sta je onda sada se procita sta znaci tome cirkuzu nema kraja hoceli doci kraj glupostima sta se radi od napacene Bosne i njezinih gradzana
Zar ne postije ovlasteni sudski ili tuzilacki organi koji trebaju da reaguju na zastitu Ustava i zakona BiH. Nazalost, sve dok pojedine stranke budu upucivale na krsenja Ustava (dejtonskog sporazuma) od drzave nema nista. Sto se tice stranke za BiH, njihov sef bi za pocetak mogao povuci svoj potpis sa dejtonskog sporazuma posto se on ne izvrsava.
U medjuvremenu, dok se drzava sistematski i oholo razgradjuje, u SDP-u su zauzeti brojanjem para iz crnih tasni. Sve za covjeka, naravno, Iznoguda Lagumdziju.
Cuj stranka za Bih hihihihihihi Harisovi propali banditi imaju obraza da se oglase