Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ovi pricaju,samo se slikaju i kad se sta desi oni fol izadu i nesto trabunjaju kao da su oni zasluzni za to.bili ste na vlasti sto niste nista pomogli svom narodu nego sad ko vi pametni i cim dodete na vlast sve ce te rijesiti.svu ste vi isti bagro jedna lopovska
Očito je ovo jako naivno razmišljanje,dokazano je u slučaju rs da je nastala na UDRUŽENOM ZLOČINAČKOM PODUHVATU,čini mi se da je to najbolja preporuka za stvaranje entiteta!
SVE JE JASNO KAO DAN.SRBADIJA I HRVATICI UBIJALI,MUCILI,SIOVALI GENOCIDASI
Ovo su inace veliki borci za BiH koji su godinama sa SDA sve zivo rastjerali, razbili i prodali za svoje licne interese....bagra ste vi svi ista ko i cetnici i ustase cim radite na stetu drzave !
Ovako izgleda kad se propala stranka zeljna "fotelja" nadje pametovati...
Sve sto su ljudi iz ove stranke ikada radili je bilo da namjeste sto bolje sebe i clanove svoje porodice. Ovaj isti Halilovic se nije smirio dok nije namjestio svoju suprugu u Telekom.
Ova Starnka za BiH jedino sto zna je da daje neka saopćenja za javnost! Da li je neko ikada čuo ili vidio da su oni nešto uradili?
evo i stranke koja bi se trebala ustvari zvati protiv BiH,jer sve sto su uradili je protiv BiH i njenih gradana