Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo je vrijeme da prosirimo Bosnu na stetu hercegovine a mozda je i ukinemo. Covjece kad ptica nadlijece taj prostor koristi jedno krilo.
@Hertzeg Nemoj rusit Ustavni poredak, ne da Covic, ne da Borjana, ne da Laktasenko. Nemoj se kacit sa ovim krsnim gospodjama i gospodinima. Branioci BiH (SNSD+SDS+(1*1990)2*HDZ) udruzenim snagama su spremni da se suportstave vas cijelom zelenom svijetu koji hoce da ih poturci. Hercegovci izdrzite, mi smo uz vas.
Ubilježite ovaj datum kao dan kad je BiH prestala postojati.
Paradoks je da ne moze biti veci kad se jedan ,bivsi,drzavnik poziva na prokuratorski ustav ,cija je vedeta sam Silajdzic,kad pokusava drogirati bosanski narod uvodeci ga u stupicu kao\"vi ne postujete ustav\" Hej...bosanski covjece...kako mozes postivati uzrpatora koji ti je nametnuo pravila zivljenja a da nisi pitan za isto. Kako mozes vjerovati covjeku koji je za vladavine ,u Bosni,doveo bosnu u ogrezli kriminal cineci mic po mic da se ono sto je u Daytonu amenovao uknjizi srbima istupajuci kao ogorceni protivnik rasparcavanja Bosne. Covjece,je ne mogu navesti optuznicu za Silajdzica ali...ti ga mozes staviti pod lupu i ispitati tezu: Trojanski konj u Bosni Dodik jeste Karadzicev ucenik i tu nema sumnje.Ma,Tko je H.Silajdzic??
Haris Silajdzic je meteorska kolizija sa Bosnom 92-g i jos uvijek traje zracenje te nepogode. Paradoks je da se ovoj individui,Harisu,daje prostora u bosanskim medijima. Paradoks je da je on sa svojim ahbabima,koje i danas brani,derogirao-iznevjerio-pronevjerio vazeci ,gradzanski,ustav Bosne i pristao na prokuratorski ustav koji Bosnu dijeli tako sto genocid Srpske soldatetske nagradzuje i daje teriroriju koja vam je poznata ispod poznatog prefiksa. Paradoks je da za isto nije davno zatvoren kao najveci izdajnik vec jos uvijek \"brani\' Bosnu sa aspekta da je unisti. Paradoks je da njegove bolesne ambicije ne vide Bosnjaci/Bosanci kad se prikazuje kao branitelj jednog prokuratorskog ustava a da za svoje vladavine nikad nista nije poduzeo da donese novi ustav ili da se vrati na ustav prije nego sto ga je u Daytonu suspendirao.
Je.bo vas Haris :) Vidjeli smo ga juce na TV sa strankama njegovog nivoa, SDU, Liberali i slicno... Nisu ni opozicija. Samo smetaju a kad se jave pricaju gluposti. Investicije, investicije :) Mi smo donijeli investicije!
Jedino Haris brine za ovu drzavu. Drugi se bore samo za svoje fotelje!
Glas razuma. Ova drzava ide u ku*****!!
Jedina postena muslimanska stranka koja osudjuje OHR