Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je tu logika, maznuli preko pola miliona KM, a kazne ih 10 hiljada
odlicno ste ih kaznili, sad nemaju s cim kupit zvake.
Ovaj komentat nema veze s ovom kampanjom. Već čitam sve ove silne komentare i vidim kakav smo mi narod: Stranke nam ovo sve rade jer MOGU !!! ...jer im MI to dopuštamo...slijepo glasamo za ISTE uvijek ili NE glasamo (što je čak i gore). Kazna za ovo je premala, ali NAŽLOST, ovo nije izolovan slučaj... drugim strankama nije u cilju da se izglasa strožiji zakon i da ovi budu strožije kažnjeni JER taj zakon bi se danas-sutra mogao i njima obiti o glavu (sve stranke koriste slične metode, samo su Lijanovići očigledno previše OFIRNI bili). Isti slučaj je i sa privrednim kriminalom... o tome niko ne govori. Npr. ja ukradem 1 mil. KM imam dvije opcije: odležati 6 mjeseci u zatvoru ili vratiti pola iznosa i ne ići u zatvor... OBOJE MI SE ITEKAKO ISPLATI... Dragi Titini zakoni, ovo je \'\'Država za lopova\'\'
dajemo vam 100 KM - a vi nama vas glas! Takav im je zapravo slogan!! F u j
neka je uzmite im sve pare, sto nisu platili raji za izbore!!!!
Jerko, Drago, Slavo i svi mali Lijani za lijeka Vam falilo, HDZ, SDA i sl. su mila majka kakav je ovo lopov, ali valjda ima neke pravde i kazne koja ce vas stici sve zajedno ukljucujuci i male Lijane. Sve vam j...m bijednici hercegovacki.
Samo da poručim onim bošnjacima koji su mislili da će hrvate riješit ako im uvale SDP-ovske i lijanovića smicalice Mislili ste da je Čović i HDZ zlo. Niste još vidjeli kako Lijanovići jarca deru. Kukala nam majka šta smo dobili.
GDJE SE OVAKO KRADE PO 600.000 KM A POSLIJE TE KAZNE SA 10.000 KM, DA NAPRAVIM ODMAH BIZNIS KAKAV! DOBRA ZARADA A JOS NI POREZ I PDV NE PLACAS!!!! HAHAHAHAHAHAHHA KAKVA TRAGIKOMEDIJA OD DRZAVE I INSTITUCIJA!!!!!!
Spr.cim vam mat.er kako vas nije stid Ukradu 680.000 KM a vi ih kaznite sa 10.000 KM Kakvi smo dobro nam je.
pa valjda je trebalo kazniti ministra, a ne stranku!!! Ministar je u ime ministarstva uzeo takav slogan, i jos ga platio državnim parama.
Samo 10000 oj Bože! ovdje se isplati ici mimo zakona!
drzava platila 670 000 , a njih kaznili sa 10 000 sto iznosi 1,5% od para koje je drzava ulozila.. pa gdje se onda kriminal i korupcija ne isplate kad je kazna tako niska...
Ukradu 600 000 maraka a vi ih kaznite sa 10 000? Ma bravo.
a sto vi svi mozete *rati, svi pricate o kazni a ne znate konkretan razlog zasto je dobio.
Kaznite ih zbog snimanja \"kupovine domaćeg\" u Konzumu koji je najveći neprijatelj domaćeg! Đ.u.b.r.a.d prokleta
GOLA BANDA;..PICK:A VAM MATE::RINAA..sa 10.000 KM? JOOJ BOSANSKI NARODEEEEE...ZRACIS MALOUMNOSCU::::
Sram da vas bude sviju sto neargumentovano presudjujete nevinom. Sva kampanja je bila iskljucivo u podizanju svijesti nasem covjeku. Zasto da kupujemo tudje, kada je BiH bogata zemlja i ima svoje. \"Kupuj domaće - kupuj srcem!\" - Živjeli dobri ljudi, domaćini, Bosanci.