Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko hoce da se pridruzi Novalicu izgleda...
Fikretov burazer 😂
imamo totalne ametetere u vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
WTF stranka Naprijed? Ko su ovi sad ? "Grupa eksperata stranke... " nemojte molim vas.
Bilo bi fino da se predstave imenom i prezimenom. Jer ako je ovo istina, svaka čast tim ljudima što otkrivaju kriminal na štetu naroda, a pogonjen iz ambasada. Zna se ko moze da traži da se kupi helikopter koji može da leti samo u Japanu ili Americi.
www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-prva-u-europi-kupila-najmodernije-subaru-bell-412epx-helikoptere-15224315 Evo nabiyem im 'eksperte', Hrvati ih prvi kupili i pohvalili se time, vise ja saznam googlajuci 3minute nego njihovi lazovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pajooo !! Pajjoooooo !!!!! JAPANAC !!!!
Ako sad ponudjaci koji nude letjelice na ovom tenderu ne izadju u javnost da daju karakteriste onoga sto nude javno... jer im je logicno u interesu da prodaju... sve nam je jasno...
Samo američki, ljudi su nam donirali skoro 20 komada za os. Doniraće i simulator za obuku. Sasvim ispravna odluka.
Ma nemoguće...
A vatrogasne helikoptere i avione ko šiša.
Hoce li se Isak vozati?
Trojka krenula kao i malinari... Vojkovici cekaju... Nema tendera bez dobre korupcije i tala. Posteni preposteni Konakovic.
Mozeli se ista ovdje normalno desiti osim afere Respiratori i Helikopteri itd
Pa kad VSS steknes u Kiseljaku,Travniku,Širokom sta reči ....
Preporuku za helikopter dao Konjakovicev Ministar za sve poslove Ramo Isak uz strucno misljenje sinova posto oni stalno lete helikopterom.
Zašto se ne razmotri ova opcija "airbus helicopters" ?
14 miliona eura nov Airbus luksuzni helikopter. Ovi placaju 15 mil EUR japanski helikopter iz 1960tih. ko koga ovdje je.e????
neke od mogućih opcija airbus helicopters h135 airbus helicopters h145 airbus helicopters h155 airbus helicopters h175
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo će biti kao i SDA respiratori . Neće iver dalje od klade. Fuj smradovi!
Certifikat nije problem. To će završiti stručnjak Badnjević kao što je verificirao i respiratore pa za nagradu od TROJKE dobio mjesto direktora IDEEA-e.
Predizborna kampanja je već počela.
kakve stručnjake u vlasti imamo da trebaju nabaviti sijalice za viječnicu oni bi nabavili baklje