Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pod hitno iz Federacije na razgovore u Sandzak. A nebi bilo lose i u Kosovo,radi nepriznanja BiH gubi milione za izvoz u Kosovo. Pa da vidimo reakcije smradova sumski.
Stranka kao i svaka druga, koristi situaciju da iznese svoje "stavove" prije izbora, a kad dođu na vlast, rade isto kao i svi
Stranka dijaspore BiH ili ti u prevodu; "Stranka pusaca zapadnoevropskih pen*sa 1992-1995"
pa to i vrapci znaju.
gdje je ovaj kompleks zgrada?....jel ovo u londonu ili rs? :))))
Napravio Mile Ronhil, a takvi kao ti plaćali pepeljaru 120 KM i ako je stvarna cije na 20 KM. Plaćaćeš i ti i tvoja djeca, samo dok se odvojiš od roditeljskih jasala i počneš bezuspješno tražit posao po r. genocidnoj.
nije napravio "mile ronhil" vec je napravio srpski narod....naravno da ti to nemozes da razumijes kao sto to i nije tvoj problem...ni jednom srbinu nije problem da se izdvoje pare za institucije drzave....srbi sami sebi prave drzavu za razliku od nekih kojima prave germani i vatikan odnosno gazde...ako ti gazda napravi drzavu onda ce da te i guzi...jel tako???.....olaksavajuca okolnost je sto volite da vas guze :))))))
vas je problem sto vi neshvatate da se za odcjepljenje r s od bih necete pitat vi vec mi ??
Da se pitate to bi se dogodilo prije 20 godina. Eto, Srbiju su pitali i ona dala Kosovo! Ne budi smiješan, ko vas šta pita !? Kako vas Kosovari i EU guz*
rs ce se odcjepiti dok vam ostavi jos jedno 10-15 milijardi duga :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čuj ovih kretena.... Eto vas ćemo poslušati, nayebem vam se balijske familije dijasposrke u nos!
Šta laješ! Možete sjedeti koliko hoćete zajedno, ali iz Bosne zemlje koliko na opancima ! Samo dok EU zatraži od Vučića da više tako ne može! Samo dok srede pregovbore oko Koseva doći će i to na red, ne sekiraj se.
Miran budi balijo! Vidiš da hoće da vas eutanaziraju...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
NIJE MI JASNO STA KOG HURCA VI DIJASPORCI PAMETUJETE I U OPCE SE MIJESATE...DA STE HTJELI DA IMATE STA GOD SA OVOM ZEMLJOM OSTALI BI U NJOJ I ONDA MIJENJALI I DAVALI SVOJ DOPRINOS...STOGA NE RESITE PO PORTALU I DRZITE SE DIJASPORE.