Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Goteskne" - ovo mora da je neka nova strana riječ :)))
Fala ti, da mi ti ne metnu komentar ne bi ni znao šta je :)))
Ebo vas više i Tito i Zlaja
Analizirajuci dosadasnji rad politicara BiH zakljucujemo da su totalno unistili ekonomiju BiH tj rasprodali i zaduzili skoro kompletnu drzavu za narednih 10 generacija ( s tim da posla nema niti bilo kakvog privrednog i drugog razvoja).Natalitet opada,kvalifikovana omladina masovno odlazi,dijaspora se opametila i nece da salje love vise,masovno se prodaje imovina u BiH i odlazi u tece zemlje...drugim rijecima stanovnistvo izumire na teritoriju BiH a stim i drzava,ostaje nepismena populacija (3 plemena) koja ce nakon prodaje jos to malo drzavnih resorsa raditi za tamo neke strane korporacija za 1 dolar dnevno)! Na to se ide a niko da svati!!Pitanje za ove nase politicare: STA VI MISLITE KAKO DALJE? DAL STE UOPSTE SVJENI STA RADITIE I SVOJOJ DJECI?? Mislite li i vi i na tu vasu djecu,kakva je njihova buducnost? Mislite da velike korparacije nece pojesti te vase ukradene firmice i vasoj djeci?? Ako je odgovor pozitivan NAIVNO OD VAS! Da se sele vani,tamo su samo stranci ...
Pojedincima i svijetu nije valjala onaka Jugoslavija, jaka Jugoslavija, ujedinjenost naroda, bratstvo, jedinstvo, sloboda. Nije valjalo, zasto nije valjalo? Tito rekao: "Cuvajte bratstvo i jedinstvo ko zjenicu oka svoga", i onda se nadju ove nacionalisticko fasisticko opredjeljene stranke i vodje i udarile po tome zajedno sa svijetom i dobismo ovu situaciju da nam se svijet mijesa u nase stvari i da nam oni nametnu Dejton i ustav gdje nas nigdje nema! Sto se tice nasljednika, i jeste SDP nasljednik onoga sto je prije bilo ali narod nije isti kao sto je bio, i ovaj ustav je nametnut da ne bude kao sto je nekad bilo!
Whatever...
Joj kada dijaspora pametuje nama u Bosni kako se treba nesto raditi...
Ma mi smo jako pametni vidim,sve nam cvjeta tolko da ce mo za par godina 2 liskice na dupe i gledati gdje ce mo sta uloviti da prezivimo dan! BiH je vec sada po populaciji jedno omanje kinesko selo i to bez privrede!!
Stranka dijaspore= filijala SDA, pa me ne čudi ovakvao sapštenje.
Cuj stranka dijaspore?Zive u ekonomski razvijenim i Pravnim drzavama,a nama ovdje sole pamet.Vratite se u Bih,da dijelite nasu sudbinu pa se onda politicki aktivirajte!
...što bi pametni dijelili sudbinu idiota?
Pa nece SDA biti nasljednik i ostale slicne njima!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
drago mi je da je i ovo neko rekao javno
je li ti drago?
"Baveći se poređenjem Tita i lidera poslije njega koji su se obogatili na našoj klanici, Londonski "Times" (Tajms) je objavio izvještaj 95 najautoritativnijih britanskih i svjetskih analitičara koji tvrde da Tito za svoje vladavine nije iznio iz zemlje ni jedan jedini dolar, stavio na svoje ili na nečije drugo ime, niti se ijedan član njegove bliže ili dalje rodbine okoristio njegovim položajem. " ...eto vam ga, stoko antikomunistička :)
Tito, poslje Tita!
...od predizbornog, boljeg cirkusa nema...