Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to milorade nemoj doc pa unsiti svoju republiku srpsku ..... hahaha
@nažalost 02.10.2009. u 17:05 Tako je placeni piromane. Jedini koji jos uvijek ne pripada ovom eminentnom sotonistickom skupu je Milorad Dodik.
nažalost da....
Bojim se da će puške opet da rade. Nacionalističko šovinistiočko čobanska retorika je opet uzela maha, obilato podržana od strane Beograda, a nažalost potpomognuta iz Sarajeva. Politika i društvo u Srbiji nisu doživjeli katarzu, kako se očekivalo, već su nastavili starim dobro utabanim stazama jeftine populističke politike koja vodi u bijedu i kolaps društva. Dokaz je suđenje Iliji Jurišiću, kopanje starih rana, negiranje zločina. Rezultat: polarizacija društva i tenzije u društvu. Izgleda da dok neko ne izađe kao pobjednik u ovom cirkusu od države, ovdje neće biti mira.
Jos jedno natezanje. Kao dogovorice se oko nicega i onda ce danima da se svadjaju oko toga sta su se dogovorili a stranci ce da seru kako su napravili korak naprijed. Ali kako se kaze i udarac nogom u dupe je korak naprijed.
malo sutra, sutra, sutra... fali politicke volje i jednakost svih stranaka u pregovorima. ne da se SNSD sa manje parlamentaraca pita vise od SDA ili SBiH, s obzirom da obe pojedinacno imaju vise predstavnika u parlamentu BiH.
morat će tamo tunelom ispod aerodroma...zapucat će se do tad...
pa to je sve sto mozete u butmiru... ostati nasmijani ... kao i u toku rata ...
SRB-IN e glabaš li? Kako ide SRB-IN e? Poslije operi usta!
docicemo samo da vam se smijemo u lice!!!
Bolje bi bilo da im je pozivnice uručio poštar Ramiz i da idu prvo na sud a onda u zatvor.
Dodik neće ići.
Mislim da bi nekim politicarima bilo bolje da ne dolaze jer ce ih pohapsit :D
cuj sastanak.... kad im se ameri sad obrate..... DRAKE KOZE, KRAVE I OVCE ...a tako je i najbolje... i cuj pozivnice.... bas me interesuje sta pise na njima (vjerovatno.... dodjite hajvani da vam kazemo sta ste se dogovorili :D ) ... znaci od 9. imamo butmirski ustav :D .... fino...
zavrtanje ruku je počelo.....................Živjela BiH