Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drage bošnje izbijte te sebi iz glava da imate jedini licencu na žrtvu jer nemate. Činili ste i vi zločina ohoho samo što vi to niste dokumentovali nego dokaze uništavali baš kao i vaša pederalna braća Hrvati. Šta ste samo s njima radili \'92 u Hercegovini Srbima a onda vam ga šuknuše braća Hrvati do balčaka. Dokle god razmišljate tom pameću da jedini imate žrtve u ovom ratu i umanjujete i negirate ostale teško će ovdje biti ikakvog pomirenja a postojeće entitetske granice biće samo još čvršće. U to budite uvjereni. U stvari to već radite. Samo tako nastavite. Srpska samo može biti jača. Na vašim forumima srpske žrtve se ismijavaju a onda očekujete da ti isti Srbi poštuju vaše. Pomirenje! S kim! Sa takvima! Neka hvala! Daleko im lijepa kuća bila! Zanimljivo sada vam je Dodik izgovor! Dodik samo govori na glas što vaši papci od političara ne smiju. Argumenti da je Dodik kriv za sve su vam bijedni! Ako nemate šta drugo reći bolje ušutite.
Odbrane od čega! Počinite zločin i još ga prenosite uživo kao da je utakmica i time se hvalite! Fuj! I poslije Vi se kao zalažete za pomirenje. Sačuvaj me bože bošnjačke tolerancije!
Nije bošnjački,nego BOSANSKI ,,,B O S A N S K I ,,,, genocidaš,duvaj ga ..
Evo ovim si dokazao ono sto mi govorimo vec desetljecima. da ste vi Srbi ispranih mozgova da ste ucili izmisljenu i prekrojenu historiju i da ste do bola zatucani...hajd malo uzmi koju knjigu pa procitaj a ne samo dobricu cosica i sl. ne porvaljuj se vise jadnice...
@Dk vidis koliko si neobrazovan i zaslepljen mrznjom:to sjeme si i ti i tvoji potomci jadnice i ti si iz Srpskog sjemena i ti pricas Srpskim jezikom koji sad nazivate bosnjackim. I zadnji put vam je turski ministar najbolje reko:mehmed paša sokolovic bi bio jos samo jedan SRPSKI seljak da ga osmanlije nisu odvele\"jasno se zna ko je bio na tim prostorima nikakvi hrvati i nikavi bosnjaci samo jedna nacija od koje su stvorene tri! A vi samo dalje prizivajte rat ko u 90\"im pa cemo da vidimo sta ce onda biti!
Sjeme vam se srpsko-opancarsko-genocidno, SATRLO....pi..ka vam materina zlocinacka!
Može vas u 24% biti i 10 miiona al u RS vam nema života. SAMO NAŠE SRPSKO
Dobicete vi ponovo ono sto trazite i sijete!!!
Te granate i eksplozivi sto je bilo u konvoju , hehehehehehe, hahahahahaha
Moze Dodo praviti popise al cinjenice su slijedece, pa Svrbi razmislite sta vam je cinit..prosječna starost stanovništva u RS-u je za 3,8 godina veća nego u Federaciji BiH... ... Ovaj trend osigurava siguran rast broja Bošnjaka u budućnosti u odnosu na Srbe i Hrvate, a proces će se postepeno ubrzavat.... ..za dvadesetak godina Bosnjaci ce dosegnuti dvotrećinsku većinu od 67%. ...a onda PC nece ni postojati pa zato moj savjet hajte vi u vasu Srbiju dok j vremena.....
Hello Serbia Look how world looking you http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_War You are known worldwide as the aggressors
Mogli su nas optuziti i da smo im kisu narucili.
Dovedite i RATKA MLADICA da i on oda pocast kao GENERAL vojske,bilo bi ljudski.Sta kazete na ovo aaaaa...............?????????????
Izvinite za sve komentare koje sam napisao, zauzvrat obecavam svima popusiti kare jel moze?
Mozete doci u SA i TZ , nikakvo iznenadjenje, ZNAM GDJE NESMIJETE NI SLUCAJNO,