Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gdje ce biti kriv kad smo mi sami sebe ubijali i granatirali,sjeme mu se zatrlo, Duzan mi je 16 godina zivota.
Pa što si se krijo Majmune,ako nisi kriv.. Kriješ se po Mišijim rupama a sada kada si došao pred lice pravde pričaš o pomirenju.. Kad je mučiti,silovati ili na bilo koji svirep način ubijati djecu,trudnice,nedužne,iznemogle, tada ste vi junaci.. a kada je prsa u prsa sa ravnim sebi tada plačete ko pičkice neke,mamu li ti jebem ja bih tebe objesijo da cijo dunjaluk gleda....
kozak manje laj vaško genocidna, kriv je i sa njim se svrbija kusura.
Manje mrznje pedercine nacisticke!!!Niko nije kriv dok se ne osudi i ne dokaze krivica!
hajvan. treba ga strijeljat.
Sa ovakvima se Srbi u Bosni jos uvijek ponose.Kamo srece da su svi bili protjerani za Srbiju,jer dok je god genocidasa na ovim prostorima pravog smiraja nikada necete osjetiti.
hmmmm....\"GDJE CE MU DUSA, U PAKAO ZNA SE\":)::):)