Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujte domace!!!! Kupujte Lijanovice!!!!!!!!
E jeste neki... Pa kako mozete odustati... Zar ne vidite kako se vas ministar za vas bori... Hoda okolo i snima reklame, da vama bude bolje.... PA stvarno ste grozni!!!!!!
uhvatiti odgovorne ministre i ljude za vrat. Umjesto da se ulaže u poljoprivredu i industriju kao 2 najjace kategorije BIH, pare se trose na snimanje reklama, kupovanje glasova, etanja po svijetu itd
ocemo vjesti o starletama i slike sa zrca
LIJANOVIC je ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva!!!! Poljoprivrednici strajkuju jer nema poticaja, jer je suša sve pobila, jer su minusi visemilionski! Rijeke su presusile, jezera isto. Voda je nezasticena svaki dan pomor ribe u drugom dijelu FBIH. ŠUME gore! Nema kanadera, nema helikoptera, piromani pale na sve strane, jasnog plana nema. Ministar LIJANOVIC i NSRZB odmaraju, ne pojavljuju se! Trose pare na licnu promociju! To je stranka koja hoce da ostane na vlasti zajedno sa HSP i SDA i cini tzv \"NOVU PLATFORMU\". SDA koja rusi zemlju 20 godina, HSP preobucene Ujke i NSRZB stranka hercegovacke mafije!