Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UREDU FORUM, UREDU GOST MESIC, MA OTKUDA MODERATOR U BOSNJACKOM INSTITUTU JUGOSLOVEN ILI DANAS OSTALI. KAKVE VEZE IMAJU OSTALI SA BOSNJACKIM INSTITUTOM BOZE SACUVAJ! ZASTO BAS SVAKA STVAR U BOSNJAKA MORA KRENUTI NAOPAKO, CUDO DA NIJE DODIK?
Ma neka srba iz hrvatske u Bosni kodnjih je i onako bijela kuga dasu u hrvatskoj mozdabise prije razmnozili postoje tamo bolja klima a onda eto problema za svija niko ih ne voli jadni srpcici.
Please sign the petition today to Free Roxana Saberi» Potpisite peticiju za oslobodenje Roxane Saberi (da ne bude Oduzmi) http://www.thepetitionsite.com/takeaction/505401348?z00m=19758543
G-din Mesic se licno treba potruditi da u Hrvatskoj stvori pretpostavke za povrat prognanih Srba na svoja ognjista i imanja u Hrvatskoj.Veliki dio Srba prognanih iz Hrvatske nalazi se u Bosni i Hercegovini..Mi Bosnje jesmo gostoljubiv narod al ipak mislim da je vrijeme da se ljudi vrate kuci ...Eto nek to bude pocetak trlanja lana o demokratiji koja je vec na rubu i u samoj EU..............
Nije bez razloga Adil ostavio da Zlatko vodi Bosnjacki institut.