Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbiti idiotu od bubrega za pricinjenu stetu, svega se nakotilo u gradu, a i sljeglo svasta
Ma samo klasicni zavidni SDA bot ovo moze uraditi, garantujem!!!
Nisi ih ti ni narucio lazljivce, 2020. projekat uradjen, tender raspisan i narucene trole
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svu nastalu stetu na trolejbusima treba da nadoknadi ovaj klosar u roku od 7 dana i nadoknadu gubitka prometa GRAS- u za onaj period koliko je potrebno da se trojelbusi poprave. Ukoliko ne isplati stetu oduzeti imovinu u vrijednosti prouzrokovane stete. Ukoliko nema ni to, natjerati na dobrotvorni rad dok ne otplati stetu. Posljednja opcija zatvoriti klosara. Napravite primjer na ovakvim majmunima i niko vise nece uciniti isto!!!
Zeleni nećete nikad više vlast u Sarajevu biti koliko god da pokušavate.
ovo ima potpis sda stranke nama netrebaju ni srbi ni hrvati kada imamo nase fasiste
Gdje su bili revizori oni se vole silit
Ujutro nema dovoljno tramvaja.
Kako da tri trole saceka obzirom da se ceka bas dugo??? Sve u svemu strasno. Ali svakavih budala ima sirom svijeta. Unazad par godina idiot je macolom unistio turisticku atrakciju Pozdrav suncu u Zadru. Dakle desava se.
Sda botina dobio cvaju od izmetbegovica
Nisi se oglasio o reklamama na trolejbusima nego sad kad šuplju treba baciti...
BOGAMI NEKA MU RODITELJI NAPLATE JER SU ODGOJILI BANDITA I MONSTRUMA KOJI NE PREZA NI ID CEGA A NJEGA U CUZU
stoka smo mi primitivna stoka....
Lakše je za kamen uhvatiti nego za knjigu
SDA botovi,iz inata polupali
Zeleni zohari! Placen od cakijasa i drustva da ucini sto vise zla! Nevjerovatno koliko zla i osvetnistva u ovim primitivnim zelenim! Strasno sta je sve aljo 49% naselio u grad! Zeleni sram vas bilo!
Da se ti fakinu ne oglasavas mozda bi i ovi trolejbusi bili zdravi. A vi od narodnih para kupujete trolejbuse i kamione i avione i kurchite se ko da vam je to babovina, ko da ste vi iz vaseg dzepa izdvojili i kupili ih. Mars barabo.
Sto ne objavite ime i prezime idiota?
Džekson, sa R je nešto prezime. Cigan i narkoman, muha bi ga krilom oborila.
Ne bacaj bisere pred svinje☝️