Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjani BiH POD HITNO trebaju vrsiti pritisak na sprovodjenu gorucih problema svih nas.Hitno insistirati na sigurnosti gradjana na ulicama,zastita od nasilja,zastita od pasa lutalica,...ZELIMO DA NASA DJECA HODAJU SLOBODNO GRADOM!!OVI PROBLEMI NISU POLITICKE VEC LJUDSKE VRSTE I ZBOG CEGA NISU RJESENI???
Dragi Fule nikad mi sa SDA i ostalim kompanjonima na zelenu granu... Oni misle samo na sebe i svoje dzepove, a narod ko sisa...
Sisaj ga ali u Fulu
Fule legendo samo odvezi ruke SIPI da pohapsi cijelu SDA i eto nas u EU za 2 godine
Gospodin Štefan Füle dao nam je opet neku novu priliku, dat će još 100 prilika, ali je sigurno da ustupaka po tom pitanju nema niti će ih ikada biti, jer EU želi proširenje, ali ne žele da im mi uvezemo probleme. Füle je to jasno rekao u januaru u Strasbourgu, kada je održao predavanje našim parlamentarcima.
...nismo mi problem...mi smo virus...
Mi nećemo u EU !!! Nećemo u tu fašističko-kriminalnu organizaciju, koja od drugih zemalja i naroda pravi poslušne robove !!! Mi nismo fašiste kao vi !!!
Slučaj Sejdić-Finci je trebao davno biti riješen još kada je to predloženo sporazumom, prije godinu dana, ali to pojedincima nije odgovaralo iz samo njima znanih razloga. Sramno je da se u 21.vijeku ne poštuju ljudska prava i slobode i da se ne rješava jedna ovako bitna stvar!
...a da vi, za početak, pohapsite jedno pola države, i kompletnu vlast ?
@Commi.original Oni su nam ih i postavili na vlast !!! Oni su nam i pripremili onaj prokleti rat, jer nikad nije bilo razloga da se naši narodi kolju i mrze !!! Oni na vlast u BiH postavili tri predsjednika, i oni su nam napravili ova dva entiteta !!! Daju nam kredite kako bi nas dodatno uništili, stvaraju od nas robove i dužnike, a ovi naši političari su marionete koje ih sve mirno i lijepo slušaju !!!
...sad je red da se instalira garnitura političara koja će stvoriti stabilan politički, pravni i ekonomski okvir za strana ulaganja...ono "strani kapital, niska cijena domaćeg rada, lako izvlačenje extra profita, niski porezi na profit, srezana socijalna prava, etc"...nema tu velike pameti, odavno poznt obrzac...
A vi "europejci" niste ni za sto krivi? Snosite i vi ogroman dio krivice za stanje u BiH.